Ce spune concurentul care a făcut-o pe Cristina Bâtlan să zică despre produsul lui că ”e ceva ce schimbă viața oamenilor în bine”

Publicat: 03 oct. 2023, 22:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ce spune concurentul care a făcut-o pe Cristina Bâtlan să spună despre produsul lui că ”e ceva ce schimbă viața oamenilor în bine”. O nouă ediție a fost în această seară, de la 21:30, pe PRO TV din show-ul în care visurile antreprenorilor pot deveni realitate dacă-i conving pe Investitori că propunerea lor de afacere este una viabilă.

Printre cei care s-au remarcat s-a aflat și Lucian Bouleanu, care a spus la intrarea în fața Leilor că ”m-am născut să schimb felul de a se construi. Am o tehnică specială, va schimba lumea”. El a prezentat Polistibrick – execută patru operații – zidăria, cofragul, izolația exterioară și tencuiala interioară – exterioară și a cerut 500.000 de euro pentru 10%.

După prezentare, patru dintre lei s-au arătat interesați și i-au propus 500.000 de euro pentru 30%. Fără să stea pe gânduri, a acceptat propunerea, iar acum ne-a spus cum a fost experiența în emisiune.

La ce te gândeai când așteptai să intri în fața Leilor?

În timp ce așteptam să intru în fața Leilor, gândurile mele erau pline de emoție și entuziasm. Nu sunt obișnuit cu scena și eram preocupat de posibilitatea de a face o gafă. În ciuda acestei temeri, am știut că sunt capabil să fac față oricărei situații. Viața m-a învățat să fiu puternic, exact ca un leu.

Ce spune concurentul care a făcut-o pe Cristina Bâtlan să spună despre produsul lui că ”e ceva ce schimbă viața oamenilor în bine”

Cât te-ai pregătit pentru prezentarea de astăzi? Ce emoții te încercau până să începi?

S-ar putea să fie surprinzător, dar nu m-am pregatit deloc pentru prezentare. Am discutat cu regizorul și i-am spus că nu am memorat un discurs, ci că intenționez să vorbesc din inimă și să mă bazez pe cunoștințele mele reale.

Cu ce sfaturi pleci mai departe pentru îmbunătățirea afacerii tale?

După această experiență, plec cu un sfat prețios oferit de Lei: pentru a reuși, trebuie să fii dispus să muncești neîncetat, chiar și în somn. Cred cu tărie că merit locul meu printre ei și că, într-un viitor nu prea îndepărtat, aș putea fi colegul lor în această emisiune.

Ce ți-ai dori să rețină cei de acasă despre afacerea ta? Dar despre tine, ca antreprenor?

Îmi doresc ca telespectatorii să rețină că afacerea mea a fost construită prin muncă grea și nopți nedormite. Este totul pentru mine. Mai lucrez și la un alt proiect ambițios, care vizează încălzirea locuințelor prin fricțiune. Vreau să arăt că, prin muncă asiduă, poți deveni orice îți dorești. Astăzi, sunt zidar, dar dacă îmi propun, pot deveni în cinci ani de muncă cel mai bun medic chirurg sau orice altceva.

Cum ai descrie experiența participării în show?

Am trăit numeroase experiențe, unele plăcute, altele mai puțin. Am avut pierderi dureroase în familie, dar am și negociat cu milionari. Participarea la show-ul „Imperiul Leilor” este o experiență aparte, care m-a făcut să realizez că totul este posibil și că visurile chiar pot deveni realitate. Îi mulțumesc din suflet echipei emisiunii și Leilor pentru momentul frumos pe care l-am trăit alături de ei.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 03 oct. 2023, 22:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×