EXCLUSIV | Ștefania Stănilă, despre participarea la Survivor All Stars + Ce spune despre finaliști

Publicat: 11 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Ștefania Stănilă a vorbit în exclusivitate pentru Ciao.ro despre participarea la Survivor All Stars.  Ce spune concurenta despre finaliștii rămași în reality show.

Un loc 8 în sezon suprem, la Survivor All Stars. Ți-ai fi dorit mai mult? Ești mulțumită cu parcursul tău?

A fost un sezon greu, cu multă presiune și surprize. Sunt convinsă că puteam mai mult, am demonstrat asta, dar sunt împăcată cu tot ce am făcut.

Care au fost cele mai grele momente din acest sezon? Te-ai gândit vreodată că vrei acasă?

Au fost mai multe momente dificile. Ieșirea Anei, duelurile cu Zanni și TJ, dar și ultimul traseu de Imunitate. A fost cea mai ploioasă zi din Survivor, am avut traseu de nămol și am intrat de foarte multe ori pe el. Am avut foarte mari emoții, pentru că eram la un pas să câștig colanul. A fost o zi lungă…

Ștefania Stănilă, despre participarea la Survivor All Stars

Ce ai simțit când ai aflat după Duelul pierdut cu TJ că vei lupta iar? Mai aveai puterea?

Mi-a părut rău în momentul care am pierdut duelul cu TJ, dar am simțit că sunt împăcată, m-am pregătit mental pentru această eliminare, comparativ cu sezonul trecut în care nu mai vedeam nimic după Survivor. De această dată, am simțit că Survivor e un capitol încheiat, și am acceptat asta! De aceea, la duelul cu Zanni, nu mai eram prezentă 100%. Am luptat, dar eram puțin deconectată.

E ceva ce ți-ai fi dorit să faci diferit în acest an față de prima participare? Ai reușit?

Probabil să nu pun așa mare presiune pe mine.

A mai rămas o singură fată în competiție. Consideri că merită să fie acolo? Meritai mai mult tu?

Ștefania e ultima fată din competiție și merită asta, a fost cea mai bună fată din toate sezoanele. Fiecare merită să ajungă cât mai departe, dar ea merita pe plan sportiv, mai mult ca mine să continue.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 11 mai 2024, 22:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×