EXCLUSIV | Regula după care funcționează Ianna Novac și Octavian Dobrotă + Cum și-au împărțit banii: “Așa e, nu glumesc!”

Publicat: 09 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Soprana Ianna Novac și tenorul Octavian Dobrotă formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Când s-au cunoscut, ea terminase liceul, iar el era profesor de canto, între cei doi fiind o diferență de vârstă de 7 ani, considerată ideală de artistă. Au împreună doi copii – o fată și un băiat – și totul merge strună în familia lor. Artista a dezvăluit, pentru CIAO.RO, cum se împart banii în familia lor, regulă care funcționează de minune, mai ales că soțul îi înțelege nevoile și nu o chestionează la fiecare decizie.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început după ce Iana a absolvit liceul și se pregătea pentru admiterea la Universitatea Națională de Muzică București, perioadă în care a făcut pregătire în particular cu Octavian Dobrotă. Practic, cei doi au evoluat împreună și muzica i-a unit și mai mult.

Ianna Novac:A fost atât de mare iubirea, încât ne-a păsat doar de noi doi și cam atât”

Ce diferență de vârstă este între voi doi?

7 ani, cea mai bună diferență. Este crescut bine, copt bine și după aceea intră în viață ca tu să fii liniștită.

Cât de repede te-au acceptat în familie părinții lui Octavian?

Din păcate, socrii mei nu mai sunt. Nici nu mi-am pus problema vreodată cât de repede m-au acceptat sau nu. A fost atât de mare iubirea, încât ne-a păsat doar de noi doi și cam atât. Cred că, în general, ar trebui să gândim în felul acesta. Părinții trebuie doar respectați, chiar dacă ne plac sau nu ne plac anumite lucruri și având în vedere că ei ți-au adus pe lume bărbatul pe care tu îl iubești, este cel mai important lucru. Nimic nu este mai important decât asta.

Cea mai mare nebunie pe care ai făcut-o din dragoste, care a fost?

Multe. Nu știu să zic acum așa repede. Nu, că nu se pot zice astea!

Ce urmează pe plan profesional? Dar planuri de vacanță?

Pe partea de relaxare am început frumos, am plecat în Grecia, acum câteva zile ne-am întors. Plecăm la Londra într-o altă vacanță, suntem într-o mică vacanță în momentul de față și sunt extrem de fericită că mă pot odihni. Apoi începe o vară destul de plină cu tot felul de evenimente, festivaluri mari și concerte în aer liber, tipice genului pe care eu îl cânt.

Ianna Novac: “Totul depinde de soțul pe care îl ai și de înțelepciunea pe care o are”

Voi cum gestionați finanțele? Cum vă împărțiți cheltuielile casei? Cine are grijă să fie facturile la zi, de exemplu?

Ca de obicei, bărbatul, așa trebuie să fie. Să știi că tot ceea ce intră pe contul meu sunt banii mei și tot ce intră în casă sunt banii noștri. Așa e, nu glumesc, pe undeva e chiar adevărat și așa este. Dar, într-o familie sănătoasă trebuie să fie un echilibru și să fie totul la comun. Dacă situația financiară îți permite și ești mai relaxat și soțul nu te întreabă pe ce ai cheltuit, ceea ce eu sunt o fericită, că, săracul, a întrebat, dar nu mai întreabă, e bine.

Totul depinde de soțul pe care îl ai și de înțelepciunea pe care o are, fiindcă o femeie trebuie să se răsfețe. O femeie are nevoie de foarte multe lucruri și nu vorbesc de genți, vorbesc de lucruri normale: să meargă la un coafor, să meargă la o pedichiură, să meargă la un epilat, să se simtă femeie. Prin lucrurile astea îți manifești energia feminină și trebuie să rămâi femeie, că altfel s-ar putea să rămâi bărbat dacă te gândești doar la finanțe.

Foto: Instagram

Publicat: 09 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×