Exclusiv| Primele imagini cu Ioana Tufaru Mardare și soțul ei, după ce s-a zvonit că divorțează

Publicat: 26 Jun. 2021, 10:08 Vedete

Ioana Tufaru Mardare, în costum de baie! Nici bine n-a început sezonul estival și s-a dat “startul” pentru vacanțe, că Ioana Tufaru și-a luat familia și a plecat în concediu. Cei doi au ales litoralul românesc, unde merg în fiecare vară, în iunie.

CIAO.RO vă prezintă, în exclusivitate, primele poze cu Ioana Tufaru Mardare și soțul ei, după zvonurile divorțului apărute în urmă cu câteva săptămâni.

Ioana Tufaru Mardare, în costum de baie, pe plajă

Paparazzii CIAO.RO i-au surprins la plajă, bucurându-se de soare. Cei doi păreau extrem de apropiați, se purtau ca doi îndrăgostiți, se îmbrățișau și se sărutau la malul mării.

Deși nu are o siluetă trasă prin inel, Ioana Tufaru Mardare s-a dezbrăcat, pe plajă, în costum de baie. E drept, uneori stătea cu un prosop mare, legat de mijloc, și mai lung, încât să-i acopere pulpele. Ioana a topit destul de multe kilograme după cea de-a două operație la stomac, însă a rămas cu exces de piele în anumite zone are corpului. Ea declara în trecut că-și dorește să-și facă o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de acest exces de piele inestetic.

Fiica Andei Călugăreanu a optat pentru un costum de baie întreg, negru, care să-i mai subțieze puțin talia. Fiind destul de decoltat însă, costumul i-a jucat ceva feste, astfel că, atunci când făcea anumite mișcări, “butonașii” îi ieșeau din cupă.

 Ioana Tufaru a slăbit 66 de kilograme

“M-am operat în octombrie 2017, am slăbit de la 164 de kilograme la 98! Și da, vreau să-mi fac și operație de eliminare a pielii în exces pentru că am nevoie. Am slăbit multe kilograme și încă mai vreau să slăbesc, deci va fi și mai multă piele în exces”, ne-a spus, în trecut.

 

Publicat: 26 Jun. 2021, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă