Prezentatorul care a BUBUIT audiențele KANAL D, dat afară pe ușa din spate!

Publicat: 20 ian. 2020, 21:42 Autor: Maria Apostol Vedete

Unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori TV din România, care a făcut audiențe-record cu emisiunea lui, este nevoit să-și caute de muncă. CIAO.RO a aflat în exclusivitate faptul că șefii lui au decis să încheie colaborarea cu el! 

Jurnalistul sportiv Cosmin Cernat a primit o sumă uriașă pentru a prezenta concursul Exatlon, filmat în Republica Dominicană. Lăsând la o parte profesionalismul său incontestabil, la mijloc au fost și alte sacrificii pe care le-a făcut pentru a transmite acest format TV, însă pentru care a fost răsplătit pe măsură, zic sursele noastre.

Primul sezon al emisiunii a fost un adevărat fenomen, a înregistrat audiențe-record, însă publicul nu a mai fost atât de interesat de sezonul 2 și 3, poate pentru că nici concurenții nu au mai avut așa mare notorietate.

Cert este că discuțiile despre sezonul 4 al emisiunii nici măcar nu au mai existat, iar statutul lui Cosmin Cernat în TV a rămas incert.

Prezentatorul a mai fost văzut într-o perioadă, după terminarea filmărilor, pe la diverse evenimente publice, fără ca cineva să știe viitorul lui în televiziune. Până acum!

Surse CIAO.RO au aflat că turcii de la Kanal D l-au pus pe liber și nu au mai luat în calcul nici măcar să-i ofere un alt format de emisiune! Cu siguranță jurnalistul are economii din care va trăi fără probleme o perioadă, plus că nu este exclus să primească oferte de la concurență.

Cosmin Cernat a avut ”maraton” de emisiuni

Cosmin Cernat și-a făcut debutul în presa sportivă în anul 1994, la redacția de Sport a ziarului Dimineața. S-a mutat la TVR în 1997, iar din 2007 a început să lucreze pentru Kanal D. A fost redactor-șef al Știrilor sportive Kanal D și prezentator și realizator al emisiunilor Fluier de start și Fluier final.

De-a lungul timpului a prezentat emisiunile Ploaia de stele, Spune-mi prețul , Stele de 5 stele și Șatră. A fost, de asemenea, comentator de handbal, atletism, baschet și sporturi de iarnă. A comentat Jocurile Olimpice la șapte ediții consecutive.

În 2010 a plecat de la Kanal D la redacția de Sport a TVR, unde a prezentat Studiourile UEFA Champions League, meciurile echipei naționale de fotbal și transmisiunile sportive speciale.

Publicat: 20 ian. 2020, 21:42 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă