EXCLUSIV | Pavel Bartoș, sărbători în familie. Va merge să colinde: „Atât mie, cât și fetelor ne place”

Publicat: 21 dec. 2022, 11:42 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Pavel Bartoș, sărbători în familie. Actorul va petrece acasă Crăciunul, alături de apropiați, iar în seara de Ajun va merge cu colinda.

Pavel Bartoș, sărbători în sânul familiei. Actorul își dorește stea liniștit acasă, alături de ai lui, asta pentru în acest an a muncit mult și a fost mai mereu pe drumuri.

Vedeta Pro Tv spune sărbătoarea Crăciunului este una dintre cele mai frumoase de când are copii. În seara de Ajun, actorul va merge cu colinda, așa cum făcea în copilărie. Pavel Bartoș și-a păstrat obiceiul și acum, la o anumită vârstă. Numai acum merge colinde alături de copii, la prietenii lor, după cum ne-a dezvăluit în interviul exclusiv.

Pavel Bartoș: „De sărbători îmi doresc să stăm acasă și să ne liniștim pentru că…”

Te regăsim la acest eveniment, Alist Magazine. Nu știam că ești așa matinal… Ai o problemă cu trezitul de dimineață…

Da, este o mare problemă pentru că sunt un om care funcționează seara mult! Dar pentru prietena mea, Andreea Esca, am făcut un efort trezesc.

Ce planuri ai pentru sărbători?

De sărbători îmi doresc să stăm acasă și să ne liniștim pentru că am avut un an puternic și foarte bun, dar cu foarte multă muncă, un an excepțional în care am făcut și filmul ”Ramon” care va intra în cinematografe pe data de 3 Februarie, plus piese de teatru, filmări la emisiuni.

Care a fost cel mai frumos Crăciun pe care nu îl poți uita?

De când s-au născut copiii mei toate sărbătorile de Crăciun sunt superbe. Abia atunci când ai copii realizezi cu adevărat ce înseamnă sărbătorile, ce a însemnat și pentru părinții noștri, pentru că te bucuri cel mai mult de bucuria copiilor.

Pavel Bartoș, la colindat: „Pe vremea aceea, cu banii de la colindat îți luai geaca sau adidașii pe care îi doreai de foarte mult timp. Valoarea banului nu era atât de mare ca și acum”

Cum erau sărbătorile petrecute la țară?

Sărbătorile petrecute la țară erau frumoase, chiar și acum ne mai ducem pe acolo să colindăm în măsura în care putem, iar dacă suntem la București, mergem la prieteni pentru ca atât mie, cât și fetelor ne place să colindăm.

Ce făceai cu banii de la colindat?

Pe vremea aceea, cu banii de la colindat îți luai geaca sau adidașii pe care îi doreai de foarte mult timp. Valoarea banului nu era atât de mare ca și acum.

Ai făcut donații, acte de caritate în această perioadă?

Nu îmi place să vorbesc despre asta, îmi place să le realizez. A face un lucru din suflet nu este pentru a vedea altcineva, este pentru tine. Cred în puterea exemplului, dar în mare parte lucrurile pe care le fac îmi place să le fac din suflet, fără să se știe.

Publicat: 21 dec. 2022, 11:42 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă