Cum a slăbit Pavel Bartoș 12 kilograme într-un timp record, pentru un rol! ”Eu nu țin diete! Încerc doar să mă reglez, să fac mult…”

Publicat: 01 iul. 2022, 09:44 Autor: Dora Bazavan Arhiva

Pavel Bartoș are un program extrem de încărcat și trăiește intens fiecare minut. Îndrăgitul actor și prezenator TV lucrează la foc automat.

Pregătește un film senzațional, “Ramon”, în care joacă și Andreea Esca, a început filmările pentru noul sezon de la “Vocea României” și se distrează de minune cu prietenul său, Smiley. Dacă mai are timp și de vacanță pentru fetele lui, Pavel Bartoș ne-a spus pentru Ciao.ro!

Pavel, cum este acest nou sezon “Vocea României”?

Habar nu am! În primul rând mă simt ca la primul sezon. Am atâtea emoții pentru că s-a reluat după un sezon și am mari emoții, dar știu că e de bine pentru că sunt niște antrenori noi pe care eu îi învăț dar mă bucur pentru că sunt ăia bunii și mă uit la ei, se simt foarte bine. Avem concurenți foarte buni! Extraordinari de buni așa că sunt toate ingredientele pentru un show fantastic. Iar eu de-abia aștept să spun „Să fie Voce!”.

Smiley zicea că nu v-ați mai văzut de o lună! Cum a fost cu freza lui nouă?

Surprinzătoare!

Nu știai că s-a tuns?

Ba da! Eu știam! El îmi  spunea, „Mă, Pavele, așteptam, sau nu știu ce, sau îmi doresc”, dar  nu știam când va fi. Și cumva a fost surprinzătoare și pentru mine.  Și i-am arătat eu niște poze de acum 10 ani, zicea „Uite, la fel eram…”

Arată ca un puștan!

Da! Și i-am zis că mă bucur că e așa. Mă bucur că încă mai poate să fie surprinzător!

Ce îl așteaptă vara asta pe Pavel Bartoș? Vine și vacanța după atâta muncă?

Nu! Întâi trebuie să termin filmările la  filmul „Ramon” care va ieși în februarie pe marile ecrane,  după aia un One man show la Teatrul Oden undeva în octombrie, și după aceea sper și o mică vacanță. Îmi doresc, nu știu, dar va fi!

Unde vor fetele să meargă?

La mare, la munte și încă o dată la mare și încă o dată la munte și la Disneyland!

Ține Pavel Bartoș diete vara?

Ce diete? Eu nu țin diete. Eu încerc doar să mă reglez, să fac mult sport  și să nu mănânc mult, atât! În rest, nu țin diete!

 

 

Publicat: 01 iul. 2022, 09:44 Autor: Dora Bazavan Arhiva
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă