EXCLUSIV | Oceana revine în România la We Love Music Festival: „Călătoresc mereu cu ceai și ghimbir, sunt foarte benefice pentru voce”

Publicat: 16 aug. 2022, 12:23 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva

Oceana revine în România la We Love Music Festival! Ce mesaj a transmis pentru fani!

Oceana revine în România vara aceasta la We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea. Publicul se va bucura să fredoneze alături de ea hituri care au trecut testul timpului, precum „Cry, Cry” sau „Endless Summer”.

Cariera artistei germane a luat amploare în 2009, odată cu lansarea single-ului „Cry, Cry”, inclus pe albumul de debut „Love Supply”, piesă ce a atins locuri fruntașe în numeroase topuri europene. În prima zi a festivalului, pe 18 august, fanii o vor putea asculta live într-un loc de poveste: Platoul Fețeni – Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii.

Oceana revine în România la We Love Music Festival: „Întotdeauna m-am entuziasmat și am simțit adrenalina”

Oceana va da startul distracției, urcând pe scenă joi, 18 august, chiar în prima zi de festival. We Love Music Festival reunește, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artiști români și internaționali, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii. Pe lângă Oceana, pe scenă vor urca nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. și mulți alți artiști care vor face un show de neuitat pe scena festivalului.

Descrie partea ta preferată și cea mai puțin preferată a unei cariere în muzică.

A fi capabil să faci ceea ce îți place este o binecuvântare, iar să lucrezi cu alți muzicieni și să creezi melodii este un mod superb de a te exprima. În schimb, nu-mi place foarte mult  partea de business a industriei. Cred că o mulțime de artiști pot înțelege. 🙂  Artiștii sunt foarte sensibili și trăiesc în propria lor lume pentru a putea crea magie; iar unele case de discuri doresc bani rapid, pentru mulți fiind vorba despre numere și nu întotdeauna despre talent.
Trebuie să ai obrazul gros ca artist și să continui să lucrezi și să crezi în tine!

Te confrunți cu stresul înainte de a urca pe scenă?

Întotdeauna m-am entuziasmat și am simțit adrenalina lovind înainte de a ajunge pe scenă, este o bucurie pentru mine! Dar, desigur, uneori, poate fi puțin copleșitor!

Oceana vine în România cu ceai și ghimbir

Spune-ne un obiect pe care îl aduci mereu cu tine atunci când călătorești.

Călătoresc mereu cu ceai și ghimbir, sunt foarte benefice pentru voce.

Care sunt cele mai mari influențe ale tale?

Soul, Pop, Jazz, Reggae și muzică africană.

Artistele mele de suflet sunt Aretha Franklin și Etta James, iar în adolescență ascultam TLC foarte mult.

Lucrezi la ceva acum?

Da, lucrez la muzică nouă. Și abia aștept să împărtășesc cu voi melodiile mele noi foarte curând. Aș dori să colaborez cu artiști și producători români. Sunt un mare fan al muzicii pop românești și sper că pot lucra la niște colaborări mișto în România curând.

Ce aștepți de la viitor?

M-am concentrat pe actorie în timpul primului lockdown și am început să lucrez ca actriță.  Am lucrat la unele seriale și filme și abia aștept să fie lansate, deci cu siguranță e ceva ce vreau să fac mai mult în viitor!

Ce mesaj a transmis Oceana pentru fanii din România?

Fanii români te vor vedea în această vară la We Love Music Festival. Te rugăm să le transmiți un mesaj.

Sunt super încântată să revin în România. Pot spune că am dat lovitura aici când piesa mea „Cry Cry Cry” a ajuns numărul 1 în România în 2010. Abia aștept să vă văd săptămâna viitoare și sunt extrem de fericită să cânt pentru  fanii și prietenii mei români. Vă iubesc!

Festivalul se desfășoară în aer liber, pe Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top români și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru cei puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil. Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de Disco Anul 2000, cu DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

Publicat: 16 aug. 2022, 12:23 Autor: Grigoriev Gabriela Arhiva
Pe aceeași temă