EXCLUSIV | Ottawan, la We Love Music Festival: „Am început să cânt de când aveam 4 ani, în corul bisericii”

Publicat: 02 Aug. 2022, 12:50 Vedete

Ottawan, pe scena la We Love Music Festival! Pregătirile pentru cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea, sunt în toi.

Peste 30 de artiști români și internaționali de top vor face show-uri de zile mari, timp de 4 zile, între 18 și 21 august. Festivalul reunește iubitorii de muzică de toate vârstele într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii.

Ottawan, pe scena la We Love Music Festival: „Am auzit-o mereu pe mama cântând  prin casă și am început să cânt de când aveam 4 ani, în corul bisericii”

Mii de oameni se vor bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai, piese de neuitat, care au făcut înconjurul lumii. Organizatorii pun la cale ultimele detalii, pentru a se asigura că publicul va trăi o experiență de neuitat la festival.

Trupa Ottawan va da startul distracției urcând pe scenă joi, 18 august, chiar în prima zi a festivalului. Ottawan este o trupă de origine franceză de muzică disco, care a făcut înconjurul lumii cu hituri de neuitat precum „You’re Ok ”,  „ D.I.S.C.O.” sau „ Hands Up” încă de la începutul anilor 1980. Fanii români îi vor putea asculta live în curând.

Cum ți-ai început călătoria muzicală ?

Călătoria mea muzicală a început foarte, foarte devreme. Am auzit-o mereu pe mama cântând  prin casă și am început să cânt de când aveam 4 ani, în corul bisericii.  De îndată ce am fost destul de mare mergeam să ascult grupuri muzicale în cartierul meu (din Guadalupe) și dacă puteam urcam și eu pe scenă să cânt cu ei, dar în secret, pentru că pentru mama mea conta doar școala, studiile.

Mai apoi, în Franța am ajuns să fac parte dintr-o trupă (Underground Tea), cu care cântam seara sau în weekend, după job-ul meu de la Airfrance. În perioada aceea am fost descoperit de producătorul meu (undeva prin 1979) și așa a început totul.

Ai mai fost în România, ce părere ai despre publicul de aici?

Am venit în România de câteva ori, destul de recent chiar și am descoperit un public minunat, foarte cald! Abia aștept să revin!

Ottawan, mesaj pentru fanii din România: „Aș vrea să transmit…”

Ce ți-a plăcut în România? Ai reușit să vizitezi atracțiile turistice de aici?

Din păcate am venit doar pentru câte un concert, așa că trebuia să zbor de fiecare dată înapoi, niciodată n-am apucat să vizitez nimic. E păcat, pentru că am văzut că aveți locuri și peisaje superbe! Sper că într-o zi voi avea timp să vizitez și niște obiective turistice aici!

Fanii români te vor vedea în această vară la We Love Music Festival. Poți să le transmiți un mesaj?

Aș vrea să transmit acest mesaj fanilor mei: Vă invit să mă vedeți pe 18 august la festival, aș fi super fericit să vă cunosc, putem cânta cu toții hiturile mele din anii ’80 și nu numai! Vă iubesc și vă sărut!

Cum ai descrie muzica pe care o creezi de obicei?

În anii ’80 eram compozitor, iar creatorii erau Kluger și Vangarde, care scriau, de asemenea, pentru Gibson Brothers sau alți artiști celebri. Eram pe valul disco!

Care sunt planurile tale pentru acest an?

Am un proiect care este în curs de finalizare: un album de noutăți într-un registru complet diferit pentru care sunt și compozitor și interpret!  E o muzică mai actuală și mai mult „eu”, de care sunt foarte mândru.

Obiectele care nu lipsesc din bagajul trupei Ottawan, la We Love Music Festival

Spune-ne un obiect pe care îl aduci mereu cu tine atunci când călătorești.

Obiectele mele esențiale sunt pieptenele mele și produsele de păr! Dacă nu le am cu mine, e un dezastru, la fel și pentru fiica mea, deoarece mi-a moștenit părul, spre disperarea ei!

Pe lângă Ottawan, pe scena We Love Music Festival vor urca alte nume sonore, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii, precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Oceana, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A., Melody Thornton și mulți alții vor face un show de neuitat pe scena festivalului.

Pe lângă un line-up cu artiști de top, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. Acesta va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil. Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

 

 

 

 

Publicat: 02 Aug. 2022, 12:50 Vedete
Pe aceeași temă