EXCLUSIV | Oana Moșneagu, fără verighetă la un eveniment monden + Reacția lui Vlad Gherman: “S-au schimbat multe lucruri”

Publicat: 21 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Oana și Vlad Gherman au devenit oficial soț și soție în luna mai, iar la începutul lui iunie au avut parte de o nuntă de vis. De luna de miere se vor bucura abia la iarnă, întrucât sunt implicați în diverse proiecte. Prezenți zilele trecute la petrecerea VIVA! 25 de ani, cei doi au oferit un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, Oana explicându-ne motivul pentru care nu mai poartă verigheta. Dimensiunea bijuteriei nu este potrivită pentru inelarul ei, așa că a dus-o la modificat, după ce s-a chinuit, în zadar, la filmări să o scoată de pe deget.

Oana și Vlad Gherman lucrează împreună la serialul „Lia, soția soțului meu”, difuzat la Antena 1, dar au proiecte comune și în teatru și vor juca și într-un lungmetraj, mai exact o comedie. După ceremonia religioasă, soții Gherman nu au plecat în vacanță, ci s-au întors pe platourile de filmare. Cum personajele lor nu sunt căsătorite, actorii au fost nevoiți să renunțe la verighete. S-a conformat doar Vlad, întrucât Oana a întâmpinat probleme, verigheta ei fiind fixă, cam mică, greu de îndepărtat. Așa că a dus-o la bijutier, iar la petrecerea mondenă a etalat bijuteria doar soțul ei.

Oana Gherman: „Buletinul este deja pe numele meu nou”

Oana, e gata buletinul?

Oana: Da, sunt doamna Gherman oficial. Mai am de schimbat cardul, permisul, pașaportul, dar buletinul este deja pe numele meu nou.

Vlad: Acum începe să își exerseze semnătura. Înainte era Oana Moșneagu, avea o semnătură, acum îmi imită semnătura, e foarte drăguță!

Mai munciți, mai aveți filmări? Plecați în luna de miere? Ce planuri aveți?

Vlad: O să plecăm la un moment dat, anul acesta, sperăm, care o să se întindă și în anul următor, pentru că plecăm la iarnă. Cel mai probabil până atunci nu avem timp. Încă filmăm pentru serial, avem foarte multe spectacole de teatru pe care urmează să le scoatem și pe care le și jucăm.

Oana: Jucăm în aceleași spectacole de teatru, o să mai tot facem proiecte comune atât pe teatru, cât și în afara teatrului. Sperăm să putem să ne lăudăm până la sfârșitul anului și cu un lungmetraj, o comedie în care vom juca împreună. Și, în general, proiectele în care noi suntem implicați se nimersc să fie comune, chiar dacă nu s-au anunțat de la bun început ca fiind comune, pe parcurs ne-am dat seama că suntem împreună în același proiect, ceea ce pe mine mă încântă foarte tare.

Deci soții Gherman vin la pachet.

Vlad: Sincer da, involuntar, așa s-a legat și ne bucurăm.  Cu toate că te gândești: uite, dacă aș avea eu un proiect singur, ea – singură, venim acasă și avem ce povesti nou, că e o altă echipă de filmare sau alți colegi de teatru. Așa noi când ajungem acasă deja știm: sunt aceeași oameni, am lucrat împreună la același proiect.

Oana Gherman: „Acum am dus verigheta la lărgit, asta este explicația pentru care nu o am”

Dar dispute pe plan profesional aveți? Să nu fiți de acord cu anumite abordări ale personajelor, de exemplu?

Oana: Nu prea am avut ocazia. La începutul relației noastre, când eram așa în tatonare și încă nu știam prea multe unul despre celălalt, iubitul meu îmi oferea feedback în legătură cu ceea ce făceam în serialul Adela și avea un mod foarte direct și foarte categoric de a-mi oferi feedbackul respectiv și eu eram așa în fața lui. Eu nu suport foarte ușor critica, ce-i drept, sunt o persoană foarte autocritică și primesc  foarte greu critica din exterior. Și tocmai când iubitul meu se exprima așa…

Vlad: Și de atunci îi spun că joacă foarte bine în orice proiect.

Oana: Nu asta îmi doream!

Vlad: Era o glumă!

Oana: Într-adevăr de atunci și-a mai modificat puțin discursul și e mai drăguț.

Vlad: S-au schimbat multe lucruri.

Reacția lui Vlad Gherman

Totul în bine.

Oana: Din fericire da, păi altfel nu mai ajungeam aici cu verigheta. Nu am verigheta pe deget pentru că a trebuit să o duc la lărgit. Eu la filmări, în mod normal, trebuie să scot verigheta, am un racord. Dacă personajul meu nu este căsătorit, eu nu pot să apar cu verighetă. Și pentru că am făcut-o puțin cam micuță, în timpul filmărilor nu am putut să scot verigheta și a trebuit să joc cumva, să îmi ascund mâna. Acum am dus verigheta la lărgit, asta este explicația pentru care nu o am.

La tine este ok verigheta?

 La mine este ok și, din fericire, pot să o scot destul de ușor, deci eu nu am probleme la filmări, deși nici Andi nu poartă verighetă, e normal că o scot. Am un săculeț special și le spun fetelor de la costume: vă rog să nu pierdem verigheta că aș leșina. Mai ales că e fix simbolul uniunii noastre în fața lui Dumnezeu, cred că lucrul cel mai important cu care rămâi.

Foto: Instagram

Publicat: 21 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×