EXCLUSIV | O vedetă TV, show de striptease la cină! Invitatele au fost în extaz: „M-au luat căldurile!”

Publicat: 08 dec. 2022, 16:26 Autor: Camelia Vedete

O vedetă TV, show de striptease la cină! Un concurent din emisiunea Mâncare pe care a șocat prin surpriza pe care le-a pregătit-o invitaților săi. Acesta a pregătit un moment de dans lasciv pentru a încânta toate domnișoarele prezente la cină.

Ionuț Dumitru este tânărul de 29 de ani care a impresionat toate concurentele Mâncare pe care prin aspectul său: „E sexy fraierul, e mișto! Îți atrage atenția, te mai uiți…”, a declarat una dintre acestea.

Nu o să îți vină să crezi ce a făcut un concurent Mâncare pe care la o cină

Dansator fiind, bărbatul va dori să pună în scenă un moment artistic la sfârșitul cinei, dar umărul său accidentat îl va împiedica să își ducă planul la bun sfârșit. Totuși, Gabi, colegul său de trupă, îi va veni în ajutor și va realiza câte un număr de striptease pentru fiecare concurentă în parte.

Prima norocoasă va fi Larisa, care va fi copleșită de mișcările tandre și lascive ale bărbatului aflat la bustul gol: „M-au luat căldurile!”, va spune aceasta. Totodată, ea va fi încurajată de un alt concurent Mâncare pe care: „Pune mâna pe el! Bucură-te!”, o va îndemna Tavi.

O vedetă TV, show de striptease la cină: „M-au luat căldurile!”

Mai mult decât atât, ipostaza în care va fi pusă Larisa i se va potrivi mănușă, conform unei alte invitate la cină: „Larisa era în extaz, era în lumea ei! Cred că merge des la astfel de evenimente, era fix din poveste”, va mărturisi Ștefania.

Rămâne de văzut cum va fi punctată surpriza lui Ionuț, dar și cum vor reacționa celelalte două concurente la momentul fierbinte de striptease. Urmăriți Mâncare pe care, de luni până vineri de la ora 20:00, Acasă!

O vedetă OnlyFans și-a șocat invitații la cină cu dresul portjartier drept meniu

Diana Lincan este tânăra de 28 de ani care va surprinde încă dinaintea cinei pe care o va găzdui, deoarece a ales un dres cu portjartier drept meniu. „Mi-am ales suportul ăsta de meniu pentru că mă reprezintă. Ăsta este jobul meu. Eu cu totul sunt o sexoșenie!”, va fi explicația acesteia.

Mai mult, aceasta va fi cât se poate de sinceră și deschisă cu invitații pentru care va găti„Am o pagină de OnlyFans. Am contul ăsta de doi ani de zile”, va mărturisi Diana atunci când va fi întrebată cu ce se ocupă. Onestitatea tinerei va da curs unor controverse: „Nu susțin astfel de industrii!”„Mă deranjează partea asta de… fac bani cu corpul meu! Nu sunt de acord cu așa ceva! Nu rezonez cu oamenii din industrie!” vor fi câteva dintre comentariile concurenților.

Diana Lincan, surpriză pentru invitații la cina „Mâncare pe care”: Dans la bară!

Punctul culminant al serii va fi reprezentat de surpriza pregătită de gazdă. Diana va alege să danseze la bară pentru a le arăta oaspeților o altă latură a sa. Totuși, în ciuda bunelor intenții ale femeii, una dintre concurente nu va aprecia momentul special: „Nu am o părere prea bună despre surpriza pe care ne-a făcut-o. Da, pun etichete și judec. Nimic din ce s-a întâmplat acolo nu este genul de activitate pe care aș încuraja-o vreodată!”, va declara aceasta revoltată.

Publicat: 08 dec. 2022, 16:26 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă