Exclusiv| Nicole Cherry, totul despre sarcină! Cât a luat în greutate și ce spune despre căsătorie

Publicat: 25 Jun. 2021, 09:48 Vedete

Nicole Cherry, totul despre sarcina care i-a schimbat viața! Îndrăgita cântăreață se pregatește să devină mamă pentru prima oară. Este însărcinată în 4 luni și urmează să aducă pe lume o fetiță.

 Ce spune Nicole Cherry despre sarcină?

Miercuri seara, la Gala Summer Fashion, eveniment organizat pe terasa unui mall din Capitală, Nicole Cherry și-a prezentat colecția de vară a brandului său. Artista a îmbrăcat o ținută colorată, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.

“Mă simt foarte bine, sunt fericită. Prima prezentare de modă o am chiar în această seară, e un moment foarte important pentru mine. Este o colecție de vară, cumva zeițele se reinventează în această vară, avem ținute foarte lejere, culori foarte frumoase care, eu cred, că se pot purta atât la plajă, dar și, de ce nu, într-o seară foarte frumoasă în Grecia, Santorini, oriunde în Grecia”, ne-a spus Nicole.

Viitoarea mamică și-a propus să scoată și o colecție pentru fetițe, asta de când a aflat că va deveni mamică de fetiță. “De când am aflat că o să am fată știam că o să fac o colecție mamă-fiică. Eram puțin panicată la început, când nu știam ce sex va avea copilul, pentru că mi-aș fi dorit poate mai mult să fie fetiță pentru că am mai multe chestii drăguțe cu ce să o îmbrac și că… e mai greu cu băieții. Când ești femeie e mai ușor cu fetițele că știi ce au nevoie, ce trebuie să le spui. Așa… la băieți… probabil știa mai multe tăticul (râde – n.r.)”, ne-a mai spus artista.

Cum se simte Nicole Cherry, însărcinată în 4 luni?

Cântăreața spune că momentan sarcina nu-i dă bătăi de cap, asta pentru că nu are nici stări de rău și nici pofte.

“Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum. Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină. În greutate am luat un kilogram jumătate. În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie”, a mai declarat Nicole Cherry pentru CIAO.RO.

Miercuri seară, în cadrul evenimentului, pe inelarul solistei strălucea o bijuterie asemănătoare unei verighete, ceea ce ne-a făcut să credem că s-ar fi căsătorit în secret cu iubitul ei. Nicole Cherry însă, ne-a asigurat că acest eveniment nu a avut loc și că nici nu se grăbește în acest sens.

Nicole Cherry, despre nuntă

“Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja.

Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Momentan… noi am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.) să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, ne-a mai spus Nicole Cherry.

Cântăreața susține că își va desfașura activitatea ca și până acum, asta pentru că se simte bine. Așadar, solista își va onora toate contractele și va urca pe scenă așa cum a făcut-o și până acum.

 Unde pleacă Nicole Cherry în vacanță

“Sunt perfect normală, n-am absolut nicio problemă, merg la concerte, evenimente, activitatea mea se desfășoară normal. Poate din noiembrie să zic că o las mai moale, cum se zice, dar până atunci nu. Mă simt foarte bine”, spune Nicole.

Din fericire, sarcina decurge foarte bine, mai mult, din partea medicilor nu a primit nicio restricție. Cântăreața și-a propus să călătorească în această vară, să se bucure de vacanțe.

“Cred că o să merg în vacanță undeva prin Grecia. Momentan n-am stabilit ceva clar, dar cu siguranță o să mă plimb, mai ales că nu am nicio restricție, totul decurge normal”, a mai declarat Nicole Cherry pentru CIAO.RO.

Publicat: 25 Jun. 2021, 09:48 Vedete
Pe aceeași temă