Cum arată Nicole Cherry însărcinată! Cântăreața s-a fotografiat sexy, cu burtica la vedere

Publicat: 22 Jun. 2021, 15:55 Vedete

Nicole Cherry este tare fericită de când a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. Cântăreața a și dezvăluit pe rețelele de socializare care este sexul bebelușului, iar recent chiar le-a arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare cât de mare i-a crescut burtica de gravidă.

Nicole Cherry se simte împlinită de când a aflat că în pântecele ei a luat viață un pui de om! Frumoasa cântăreață va deveni mămică pentru prima oară, iar familia ei este tare fericită de când a aflat această veste. Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare chiar pozează super sexy, cu burtica la vedere! Ba mai mult decât atât, a și primit o serie de complimente din partea utilizatorilor care o urmăresc pe artistă.

”Burtica nu trebuie ascunsă! Am văzut o remarcă tâmpită la adresa ta. Îți zicea o tipă că arăți foarte bine, încă nu se vede burtica. Adică cum? Dacă se vedea burtica nu mai arătai bine? Ce gândire, ce obsesii tâmpite! Să nu te ascunzi, ești frumoasă! Și mai frumoasă cu burtică!”, i-a scris o admiratoare pe internet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry și partenerul ei vor avea o fetiță

Recent, Ciao.ro v-a prezentat în exclusivitate informația momentului, și anume faptul că Nicole Cherry este însărcinată pentru prima oară! La scurt timp, frumoasa artistă a postat pe rețelele de socializare prima imagine cu burtica de gravidă, în dreptul unui mesaj. Iar, mai apoi, Nicole Cherry le-a făcut o surpriză uriașă urmăritorilor ei! Într-un mod inedit, artista le-a spus prietenilor de pe Instagram care este sexul bebelușului!

Fericită, zâmbitoare și cu mâna pe burtică, Nicole Cherry a scris în dreptul imaginilor de pe social media: ”O să avem o CIREȘICĂ!❤️🤰”. De asemenea, Nicole a avut lângă ea și pisica, care a purtat la gât o bandană pe care scrie ”O să am o surioară!”. Nicole Cherry și Florin Popa, partenerul ei de viață, vor avea o fetiță!

sursă foto: arhivă Ciao / capturi video

Publicat: 22 Jun. 2021, 15:55 Vedete
Pe aceeași temă