EXCLUSIV! Motivul pentru care Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, a ajuns la spital! “Am făcut efort și sport acasă! Sunt multe de luat în calcul, plus vârsta!”

Publicat: 09 Feb. 2021, 19:32 Vedete

Motivul a fost ruperea membranei și pierderea lichidului amniotic. La 39 de ani este însărcinată în 29 de săptămâni și i-a dat mari emoții partenerului său de viață, soțul ei și omul de afaceri Ilan Laufer, care a și anunțat faptul că soția lui a ajuns de urgență la spital

“Sunt internată la Giulești și deocamdată suntem bine, atât eu cât și copiii. Recomandarea medicului este să stau cât pot la pat pentru că mi s-a rupt membrana și pierd lichid. Nu nasc încă! Eu sper să reușesc să duc gemenii la un kilogram jumate. Aș fi chiar fericită! La sarcina prin inseminare se poate naște înainte de termen sau prematur. Ei acum au cam 1 kilogram 200 unul și 1 kilogram 100 celălalt. Eu îmi doresc și sper să pot duce sarcina până la 32 de săptămâni. Cred că aș bate recordul! Deocamdată nu am contracții. M-au testat în spital de Covid și stafilococ auriu… La mine copiii sunt în săculețe separate, îi pot naște și pe rând. E sarcină gemelară, sunt multe de luat în calcul, plus că mai e și vârsta…Aveam impresia că mi-e bine și am tot făcut efort, am fost și la sală, de fapt am făcut sport acasă, m-am antrenat, dar fără greutăți”, a spus Alina Laufer pentru Ciao.ro.

Ce spune viitoarea mămică de gemeni despre soțul său, Ilan Laufer?

“llan e foarte emoționat, are grijă de mine foarte mult, îmi aduce bagajul, pachet, știe să îmi aducă tot ce îmi trebuie de acasă, mi-am adus la spital tot ce aveam pe noptiera de acasă. Este la prima lui experiență și abia așteaptă să devină tătic, a visat foarte mult la acest moment!”.

De altfel, Ilan Laufer a fost cel care a postat anunțul despre starea de sănătate a soției sale, pe rețelele de socializare.

“Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțîn două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.
Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsă un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a postat Ilan Laufer.

Alina Laufer mai are o fetița de 12 ani, pe Karina, rezultată din căsătoria cu artistul Jorge.

 

Publicat: 09 Feb. 2021, 19:32 Vedete
Pe aceeași temă