EXCLUSIV| “Mama telenovelelor românești” a ajuns în baston! Ruxandra Ion a dezvoltat probleme medicale din cauza greutății

Publicat: 29 Oct. 2020, 11:50 Vedete

Cum mai arată Ruxandra Ion, “mama telenovelei românești”? CIAO.RO vă prezintă imagini recente cu celebra producătoare de televiziune! Aceasta avea un baston „colorat”, semn ca ar putea avea ceva probleme de sănătate?

Ruxandra Ion este o apariție extrem de rară. Celebra producătoare adoră televiziunea, filmul, însă nu se “înghesuie” să apară pe sticlă, ci preferă să stea în spatele camerelor de filmat.

Ruxandra Ion cu fiul la terasă

“Mama telenovelelor românești”, așa cum a fost adesea denumită, are în portofoliu mai bine de 20 de producții de televiziune, telenovele, seriale și multe emisiuni. Majoritatea actorilor din România au lucrat cu ea la diverse proiecte, seriale, filme, atât acum, cât “se ocupă” de “Sacrificiul” (celebrul serial de la Antena 1), cât și în trecut când avea emisiuni pe mână sau când făcea telenovelele unicat de la Acasă TV.

Ruxandra Ion, cu baston „fashion”

CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive cu Ruxandra Ion! Celebra producătoare a fost surprinsă la o terasă, zilele trecute, în compania fiului său, nimeni altul decât Ducu Ion. La 64 de ani, aceasta pare neschimbată: este tunsă la fel de scurt, vopsită roșcat, și îmbrăcată cu haine închise la culoare, însă asortate cu bun gust. Lângă ea însă, producătoarea avea un baston „colorat”, ceea ce ne duce la gândul că ar putea avea ceva probleme de sănătate sau dificultăți la mers!

Ruxandra Ion, probleme de sănătate și în trecut

Ruxandra Ion povestea în urmă cu câțiva ani cum a reușit să slăbească 30 de kilograme, asta din cauza unor probleme de sănătate. “Am slăbit 30 de kilograme. Cu o dietă personalizată, după o vizită la nutriţionist. Mă simt mai bine din punct de vedere al sănătăţii. În acest moment am 105 kilograme. Am avut 135 de kilograme şi eram într-o obezitate morbidă gravă, de grad superior. Probabil că, dacă nu luam această decizie, de a slăbi, şi nu aveam voinţă să o fac, acum nu mai eram în viaţă”, declara ea în 2016, pentru click.ro.

Ducu, fiul Ruxandrei Ion, formează un cuplu, de 7 ani, cu actrița Ioana Blaj, cu care are doi băieți. Cei doi s-au căsătorit însă abia în urmă cu un an. În trecut, Ducu Ion a mai fost căsătorit cu actrița Diana Dumitrescu.

Publicat: 29 Oct. 2020, 11:50 Vedete
Pe aceeași temă