EXCLUSIV| Ioana Blaj, cu minijup la terasă și cu un pahar de șampanie în față. Actrița și soțul ei, Ducu Ion, s-au ignorat tot timpul!

Publicat: 25 Oct. 2020, 09:25 Vedete

Ioana Blaj și soțul ei, Ducu Ion, au fost surprinși la o terasă de fițe din Capitală. Cei doi au ieșit la un local să ia masa probabil și să serbeze ceva… dacă ne luăm după paharul pe care-l are blondina în față. Mai exact, Ioana Blaj și-a comandat șampanie, și nu cafea, precum soțul ei, Ducu Ion.

Ioana Blaj, siluetă de invidiat după 2 sarcini

Actrița era îmbrăcată într-o ținută care-i punea în evidență silueta sexy: un tricou și o fustă extrem de scurtă ce lasă la vedere picioarele bine lucrate la sală și fără pic de celulită.

La masă, cei doi soți au stat mai mult pe telefoane, au butonat fiecare mobilul lui. Cârcotașii ar spune că după 7 ani de relație, din care 1 de la căsătorie, Ioana Blaj și Ducu Ion nu prea mai au ce să-și povestească singuri, la o masă. Totuși, deși au butonat mai mereu telefoanele, cei doi păreau extrem de relaxați și zâmbitori, iar la plecare erau extrem de prinși într-o discuție.

Ioana Blaj și Ducu Ion, împreună de 7 ani

Ducu Ion este producător și este fiul celebrei regizoare Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, așa cum mai este denumită. Ducu formează un cuplu de 7 ani cu actrița Ioana Blaj cu care are 2 copii.

Ioana Blaj a devenit mamă pentru prima oară, în 2014 când a adus pe lume un băiețel, pe nume Filip. Cei doi au devenit părinți pentru a doua oară în anul 2017, când actrița a născut un alt băiețel, căruia i-au pus numele de Tudor.

Ioana Blaj și Ducu Ion și-au unit destinele pe 13 septembrie 2019, după 6 ani de relație și la doar patru luni de la cererea în căsătorie. Actrița a purtat o rochie atipică, scurtă, cu umerii goi și cu o fundă neagră în zona bustului, scrie cancan.ro.

 

Publicat: 25 Oct. 2020, 09:25 Vedete
Pe aceeași temă