EXCLUSIV| La 56 de ani, Romanița Iovan se îmbracă precum o adolescentă! Creatoarea de modă a ieșit la plimbare într-o pereche de blugi ”rupți”

Publicat: 30 oct. 2020, 08:44 Autor: G. M. Vedete

La 56 de ani, Romanița Iovan se îmbracă precum o adolescentă! Creatoarea de modă are o siluetă de invidiat, astfel că își permite să-și pună pe ea orice ținută!

Romanița Iovan, cu blugi “rupți“ la 56 de ani

Romanița Iovan a fost surprinsă recent pe străzile din Capitală, îmbrăcată ca o “puștoaică”! Creatoarea de modă avea o pereche de blugi “rupți”, cu găuri, pe care i-a asortat la un hanorac cu glugă, geacă din piele și o pereche de teniși “sclipitori”, desigur, ținuta era completată de o geantă de fițe, al cărei preț atinge câteva mii de euro.

Designerul nu era ușor de recunoscut, asta pentru că pe ochi purta o pereche de ochelari de soare destul de mari.

Romanița reușeste să aibă un trup de invidiat la cei 56 de ani ai săi. Ea a dezvăluit că fructele au un rol important în alimentația sa.

Romanița Iovan: „Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni”

„Bătrâneţea vine după 80 de ani, cu siguranţă, iar stilul de viaţă sănătos cred că îşi pune amprenta pe mine. Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă şi nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus.

Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.

Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol. Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol.

E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri” a spus aceasta, potrivit okmagazine.ro.

 

Publicat: 30 oct. 2020, 08:44 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă