EXCLUSIV | Iulia Pârlea renunţă la ProTV şi pleacă din ţară? „Da, acolo o să-mi construiesc restul vieții” + Ce spune despre viaţa amoroasă

Publicat: 10 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Iulia Pârlea, simpatica prezentatorea a rubricii Meteo de la Pro TV, nu duce lipsă de admiratori, dar nici nu își găsește sufletul pereche. Profitând de faptul că este colegă cu Neti Sandu și că se înțeleg bine, bruneta a fost curioasă să afle ce îi rezervă astrele. A avut însă parte de o surpriză de proporții: trebuia de mult să fie măritată! Se pare că vina pentru această întârziere îi aparține în totalitate, după cum ne-a povestit în interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO.

Iulia Pârlea s-a numărat printre vedetele care i-au fost alături Andreei Esca, zilele trecute, la lansarea ediției de vară A list Magazine. Cu această ocazie, am aflat care sunt destinațiile în care prezentatoarea TV se va relaxa în sezonul estival, dar și de ce e ferm convinsă că relațiile la distanță nu funcționează. În trecut, Iulia Pârlea a avut iubiți celebri, precum Iulian Moga sau Alex Pițurcă. Ulterior, vedeta TV s-a axat mai mult pe muncă, preferând să fie discretă în ceea ce privește latura personală a vieții. Mai mult, faptul că în prezent nu e implicată într-o relație i se datorează și, mai în glumă, mai în serios, vrea să ia unele măsuri.

Iulia Pârlea: “Poate, până la urmă, în Grecia o să-mi construiesc restul vieții”

Ce planuri de vacanță ai pentru vara asta?

O să plec acum în iunie, câteva zile în Atena, din nou în Atena. Nu mai e o surpriză pentru nimeni că e a doua mea dragoste.

Deci trebuie să te măriți cu un grec la cât de des mergi acolo.

Cine știe?! Așa se spune, când îți place un loc foarte mult, poate, până la urmă, da, acolo o să-mi construiesc restul vieții. După care în august o să merg iar în Grecia, dar într-o insulă. Mai vreau vara asta să ajung ori în Italia, ori în Croația. Nu am mai fost de mult în Croația, acum vreo 10 ani când am fost, mi-a plăcut foarte mult și aș vrea să mă reîntorc.

Iulia Pârlea nu este adepta relațiilor la distanță

Cum te simți în vacanțe în Grecia? Nu mai ai stresul să fii prinsă la plajă de paparazzii, de exemplu.

Să știi că nici aici nu am stresul paparazzilor. Până la urmă, ești persoană publică, îți asumi! Eu asta am făcut de la început, plus că nu mi se pare că am ceva de ascuns. Când merg în vacanță sunt mai relaxată mental. Așa, eu nu mă machiez nici aici, nu mă aranjez, dichisesc în fiecare zi să ies pe stradă, deci la mine nu e mare diferență.

Ți s-a întâmplat să fii curtată de un grec?

Mi s-a întâmplat, da, de mai mulți chiar, dar asta cu relațiile la distanță e mai greu. Eu am încercat, la un moment dat, și nu a mers. Am avut o relație la distanță cu cineva de aici chiar, care se mutase în altă parte.

Iulia Pârlea: “Eu fac ceva greșit, dacă nu s-a întâmplat asta”

În prezent, a apărut cineva în viața ta sau ești singură?

Încă sunt singură, dar, cine știe, anul acesta. Dacă în prima parte a anului nu a apărut, poate apare în a doua jumătate. (râde).

Dar cu Neti Sandu ai vorbit să îți facă astrograma?

Am vorbit cu Neti și vorbesc de câte ori ne întâlnim și ea spune că e vina mea, pentru că astrele arată că eu ar fi trebuit de mult să fiu la casa mea să zic așa, dar că eu fac ceva greșit, dacă nu s-a întâmplat asta. Probabil nu sunt îndeajuns de deschisă. Nu știu ce să zic, dar o să încerc. Am o glumă cu prietenele mele: până la sfârșitul anului vreau să intru în viață, gata!

Foto: Instagram

Publicat: 10 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×