EXCLUSIV| Imagini cu puternic impact emoțional! George Burcea o reclamă pe Andreea Bălan că i-ar fi maltratat câinele

Publicat: 03 May. 2022, 11:39 Vedete

Fostul soț al Andreei Bălan a publicat pe instagram mai multe imagini îngrozitoare cu felul în care a ajuns câinele pe care el i l-a lăsat după divorț. Starea labradorului este îngrijorătoare, iar cântăreața ar putea da socoteala în fața Protecției Animalelor pentru starea deplorabilă în care a ajuns sărmanul patruped. 

Indignat de situația în care a ajuns labradorul pe care l-au crescut până la un punct împreună, George Burcea o amenință acum pe Andreea Bălan cu Protecția Animalelor. Actorul a făcut publice mai multe poze care au un impact emoțional extrem de mare!

Andreea Bălan ar fi refuzat să-i dea câinele

Din câte se pare, George Burcea ar fi insistat de mai multe ori să ia câinele în îngrijire, dar s-a izbit de refuzul fostei soții.

Doi ani de zile, dupa separarea de Bălan, Burcea a încercat să ia cațelul. Dar s-a lovit mereu de refuzul Andreei. Aceasta spunând că e cațelul ei. Deși George l-a cumpărat și el a fost singurul care a avut grijă de el. El îl plimba, el îi dădea de mancare, el avea grija de el. Ea doar facea poze pt net, atât. Nu i-a dat o singură dată de mâncare….

Acum câteva luni, George l-a văzut plin de răni și a insistat să-l ia. Dar iarăși l-au refuzat. Atunci el a făcut o filmare și le-a spus că daca nu-i dau cățelul să-l trateze, va apela la protecția animalelor. Nici atunci nu au cedat, ci după câteva săptămâni au decis să i-l dea. Tot la insistențele lui George și la amenințările că va chema protecția animalelor. George a reușit să-l ia. L-a dus la doctor de o săptămână, și încă e acolo. Apoi va merge la niște prieteni de-ai lui George, unde va fi în siguranță”, ne-a declarat în exclusivitate o sursă din anturajul celor doi.

George Burcea a obținut custodia comună a fetițelor

Actorul s-a luptat doi ani în instanță pentru custodia fetițelor și a avut parte și de un divorț nu tocmai simplu.

În cele din urmă, se bucură de faptul că  a reușit să obțină timp mai mult pentru el și fetele sale, Ella și Clara. După ce a aflat decizia luată de judecători, fostul soț al Andreei Bălan a ținut să facă câteva precizări într-un mesaj pe care l-a postat apoi pe rețelele de socializare. Acesta este cu ”direcție”!

Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătut, la baie seara. Să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara. Sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața când se trezesc… Dumnezeu a făcut dreptate. Căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea. Și nu cu alte lucruri neortodoxe… Sau chiar diabolice. Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul. Și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor. Căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți. De pupatul în fund de către terțe persoane. Sau de faptul că aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar)…”, a declarat Burcea, bucuros de reușită.

Publicat: 03 May. 2022, 11:39 Vedete
Pe aceeași temă