Dialog halucinant între Andreea Bălan și George Burcea: ”Pe ce bază îmi spui că sunt un drogat și un bețiv?”

Publicat: 08 Jan. 2022, 09:35 Vedete

CANCAN.RO a intrat în posesia unei filmări șocante, care îi are protagoniști pe Andreea Bălan și George Burcea. Se pare că reproșurile îi bântuie și acum pe cei doi foști soți, iar divorțul va fi unul exploziv!

Când totul părea oarecum liniștit între cei doi soți, vine dovada că George Burcea și Andreea Bălan au fost, recent, protagoniștii unui episod tumultuos. Din care n-au lipsit replicile incendiare! Așa cum reiese dintr-o înregistrare care a fost făcută publică. Discuția pe care cei doi o purtau prin intermediul unui video-call a degenerat într-un scandal în toată regula.

Spiritele s-au încins destul de rapid, iar cântăreața nu a ezitat să-i aducă lui George Burcea acuzații grave. La un moment dat, ambii au ridicat tonul în încercarea de a se impune fiecare în fața celuilalt.

Andreea Bălan l-a acuzat pe George Burcea că a consumat substanțe interzise. De partea cealaltă, George Burcea i-a cerut insistent Andreei să aducă dovezi care să susțină acuzațiile care îl vizau. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De ce durează mult divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea au decis la începutul anului 2020 să pună capăt căsniciei lor. Hotărâre care a dat naștere unui adevărat scandal în mediul public. Cea care a făcut acest pas a fost chiar artista.

Totodată, George Burcea a lăsat de înțeles că procesul de divorț s-a încheiat, fără să confirme însă informația. El spune că procesul a durat (nr. la timpul trecut) pentru că Buftea este foarte departe de…București.

Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.

În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a spus George Burcea.

Publicat: 08 Jan. 2022, 09:35 Vedete
Pe aceeași temă