EXCLUSIV| Gravidă în 8 luni, Silvana Rîciu a rămas fără medic înainte de naștere! Ce decizie a luat cântăreața de muzică populară!

Publicat: 28 Aug. 2020, 08:30 Vedete

Gravidă în 8 luni, Silvana Rîciu a rămas fără medic înainte de naștere! Pe ultima sută de metri, cântăreața de muzică populară și soțul ei, artistul Nicușor Ioniță, s-au văzut nevoiți să-și schimbe planurile total!

Silvana Rîciu a rămas fără medic pe ultima sută de metri!

Silvana Rîciu se pregătește să aducă pe lume o fetiță, ce va purta numele de Anastasia Maria, rodul iubirii dintre ea și soțul ei, Nicușor Ionița. Cântăreața de muzică populară nu a avut o sarcină tocmai ușoară în primele 4 luni, căci a stat foarte mult la pat, a avut grețuri, a vărsat și nici n-a prea putut mânca sau dormi. Este adevărat însă că din luna a cincea, artista a început să se simtă ceva mai bine, ba mai mult, și-a reluat și o parte din activitățile zilnice, dar și cursurile cu elevii la școala de muzică pe care o deține împreună cu soțul ei.

Doctorul care i-a supravegheat sarcina lucrează la o maternitate pe care au făcut-o maternitate Covid

Ultimul trimestru de sarcină a început să fie destul de greu, asta pentru că a luat mai multe kilograme în greutate, a început să se miște cu dificultate că i-a crescut și burtica, în plus, i s-au umflat și picioarele. Cei doi soți au reușit să-și pună la punct și noua locuință, conform surselor din anturajul lor, și, când parcă asteptau liniștiți venirea pe lume a fetiței lor, liniștea lor a fost tulburată îngrozitor! Cu doar 3 săptămâni înainte de a aduce pe lume micuța, îndrăgita cântăreață de muzică populară a rămas fără medic… înainte de naștere!

Silvana Rîciu naște în 3 săptămâni

“Silvana a fost nevoită să-și schimbe medicul pe ultima sută de metri. Doctorul care i-a supravegheat sarcina lucrează la o maternitate pe care au făcut-o maternitate Covid și nu sunt șanse să o deschidă până naște ea. Așa că zilele acestea, Silvana și-a căutat doctor cu care să nască. Luna viitoare – septembrie – face 37 de săptămâni. Speră să nu nască mai devreme că îi este foarte greu, se mișcă greu, bebelina e mare, are deja 2.500 kg. În plus, ea are uterul tăiat de 2 ori de la celelalte 2 cezariene (Silvana mai are 2 copii din căsnicia anterioară, pe Andrada și pe Luca – n.r.). Ea își dorește să nască la spital și nu la clinică privată. A fost preluată de alt medic și numără zilele până când își strânge în brațe fetița. De câteva săptămâni Silvana și soțul, și cei doi copii, s-au mutat într-un apartament mai mare unde fiecare copil are camera lui, iar ei pe a lor. Au renovat locuința, au pregătit și camera bebelinei”, susțin surse din anturajul celor doi artiști.

Publicat: 28 Aug. 2020, 08:30 Vedete
Pe aceeași temă