EXCLUSIV | Gabriel Coveșeanu pregătește cadouri pentru femeile din viața lui. Cum era în adolescență: „Eram mai mocofan, așa… „

Publicat: 06 mart. 2023, 09:43 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Gabriel Coveșeanu se pregătește cu cadouri pentru femeile din viața lui. Prezentatorul Prima TV ne-a dezvăluit cum alege darurile.

Gabriel Coveșeanu se pregătește cu cadouri pentru femeile din viața lui, cele din familia, dar și cunoștinte.

Prezentatorul emisiunii „Primii Câștigă”, de la Prima Tv, ne-a dezvăluit cum decurgeau zilele de 8 martie pentru el, în copilărie și-n adolescență. Cove a dezvăluit și faptul că nu a avut așa multe iubite în tinerețe.

Ce cadouri le cumpăra Gabriel Coveșeanu fetelor, de 8 martie, în adolescență?

Ce cumpărai cadou de 8 martie iubitelor din tinerețe?

Nu am avut așa de multe iubite. În preajma zilei de 8 martie prefeream să nu am (râde – n.r.). Mă certam pe 25 februarie și reluam pe 10 martie, de Mucenici. Glumesc! (râde – n.r.) Un buchet de flori, un pișcot, o pricomigdală, ce se găsea – că erau alte vremuri.

Ce îi cumperi acum soției?

Îi cumpăr tot ce vrea. Dar, ea e modestă.

Cum încercau fetele să te agațe în tinerețe? Care sunt cele mai haioase/ penibile situații de agățat cu care te-ai confruntat?

Pe vremea mea, nu făceau fetele așa ceva (râde – n.r.). Te învârteai tu ca titirezul pe lângă ea, pe la cofetărie. Te plimbai prin parc, te bătea vântul…că mai prindeai și iarna. Nu era treaba asta. Dar, asta cu replici, nu prea am întâlnit că eram mai mocofan, așa. Nu știam ce să zic.

Iar prostiile alea cu “Mama ta e o hoață, că a furat două stele și le-a pus în ochii tăi” sau toate tâmpeniile alea de replici erau penibile. Nici nu aveai cum să spui așa ceva, prespunând că ai fi vrut. La viața mea au mai fost și femei care m-au luat ele pe sus. Chiar m-a întrebat o domnișoară, la un moment dat: ”Tu ce gânduri ai?’ Și eu am stat să mă gândesc vreo 5 minute la ce gânduri am. Apoi am înțeles la ce se referea.

Gabriel Coveșeanu alege ușor cadourile pentru femei: „Nu m-am complicat niciodată. La haine nu mă trimite, că nu pot să îmi cumpăr nici mie”

Mai primești mesaje și acum de la doamne?

Acum nu. Acum s-a închis. Ferească Dumnezeu de așa ceva! Nu se întâmplă.

Ce cadouri cumperi femeilor din viața ta? Pe ce considerente le alegi? Te uiți prin dulapuri pentru haine, probezi inelele ca să știi dimensiunea?

Nu m-am complicat niciodată. Doar când a fost nevoie, asta cu oferit de bijuterii – odată în viață. Bine, la mine nu a fost doar odată, dar în fine. Atunci m-am complicat puțin. În rest, prefer să iau d-astea, cadouri care să se potrivească cumva. La haine nu mă trimite, că nu pot să îmi cumpăr nici mie, darămite să cumpăr pentru cineva.

Care este primul mărțișor oferit unei părți feminine, alta decât mama ta și cui l-ai oferit?

La școală, îți dai seama, în clasa I sau a II-a. Îmi aduc aminte, aveam o colegă foarte drăguță, premianta clasei, Monica. Avea niște codițe împletite, foarte drăguță. Și simțeam nevoia să îi duc ceva, un mărțișor. Am și stat cu ea în bancă. Că vorba aia: ea, ca premiantă, trebuia să încurajeze și partea asta, să crească puțin nivelul clasei.

Cei de nivelul meu erau mai mocofani și stăteau în ultima bancă și atrăgeau mereu atenția. Eu stăteam în prima, cu preminata clasei! Eram considerat întotdeauna elev-model. Dacă te duceai în spate, te luau la ochi.

Publicat: 06 mart. 2023, 09:43 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă