EXCLUSIV FOTO | Mihai Morar, petrecere spectaculoasă Radio ZU 15 ani! Puya a făcut show

Publicat: 08 oct. 2023, 17:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Mihai Morar și colegii lui au organizat o petrecere spectaculoasă cu ocazia împlinirii a 15 ani Radio ZU!

Mihai Morar și colegii lui au organizat o petrecere spectaculoasă cu ocazia împlinirii a 15 ani Radio ZU! La eveniment au participat zeci de persoane, printre care și mulți artiști. Alexandra Stan, Sore, Smiley, Lidia Buble, Cleopatra Stratan, Corina Bud s-au numărat printre invitați.

Mihai Morar a întreținut atmosfera, împreună cu colegii de la radio, iar Puya a susținut un concert mai bine de o oră.

Cine a fost alături de Mihai Morar, la petrecere, la Radio ZU 15 ani?

În jurul mijlocului nopții, Mihai Morar, împreună cu colegii și-au făcut apariția pe scenă cu tortul pe etaje, 15 ani Radio ZU, delicatesă din care au fost serviți toți cei prezenți. La apariția tortului, acesta și echipa sa au cântat, împreună cu cei prezenți, și Imnul Radio ZU.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au organizat Forza ZU, ediția a zecea, pe 9 septembrie, în Piața Sfatului din Brașov, unde au reușit să adune zeci de mii de oameni. Printre artiștii care au urcat pe scena Forza ZU s-au numărat Mario Fresh, Delia, Andra, Loredana, Andia, Jo, Juno, Misha Miller, Connect-R, Carla’s Dreams, Spike, The Motans, Grasu XXL, Puya, 3 Sud Est, Mira, Andia, Cabron, Nicole Cherry, Feli, Holograf, Alina Eremia, Irina Rimes, Raluka, Lidia Buble, Cătălin Crișan, Theo Rose, ASIA.

Noi, din 2011 spunem că Forza ZU, ești tu, Forza ZU sunt eu. Așa cum a zis și Daniel pe scenă. Mi-a venit ideea asta, eram la un eveniment cu Daniel, la o nuntă. Am zis că trebuie să facem un eveniment mare de tot, un concert de ăsta, să umplem stadioane. Nu știam calea, dar întotdeauna e important să ai o idee mare și cumva calea să arată. Îți arată lumea, arată Cerurile și pentru noi chiar ni s-a arătat calea”, ne spunea Mihai Morar, într-un interviu recent.

„Radioul ăsta s-a născut în…”

Omul de radio ne-a dezvăluit cum au fost cei 4 ani în care nu a organizat marele eveniment, Forza ZU.

“Să știi că au fost grei. Au fost grei, dar au fost niște ani buni. Au fost niște ani de creștere pentru noi în care am învățat… Radioul ăsta s-a născut în stradă, în piețe, interacțiunea cu oamenii.

Au fost 4 ani în care am învățat să facem radio aproape de oameni fiind departe de ei. Așa au venit o grămadă de idei, nu știu, am făcut Revelionul la radio în care au fost oameni din toată lumea. Adică trebuie să reinventezi întotdeauna, nu ține de tine cât de greu e un an, poate să fie criză, poate să fie pandemie, poate să fie război. Trebuie să-ți faci treaba și să te apropii de oameni din orice mijloc”, ne mai declara Mihai Morar.

Foto: Ciao.ro

Publicat: 08 oct. 2023, 17:57 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă
×