EXCLUSIV | Finalul de săptămână la Survivor România l-a făcut pe Andrei Neagu să simtă că oamenii încep să se cunoască tot mai bine: ”a reușit să manipuleze întreaga echipă, acum văd că se duce…”

Publicat: 08 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
EXCLUSIV | Finalul de săptămână la Survivor România l-a făcut pe Andrei Neagu să simtă că oamenii încep să se cunoască tot mai bine: ”a reușit să manipuleze întreaga echipă, acum văd că se duce...”

O nouă săptămână de Survivor România ajunge la final în această seară pe PRO TV! Spre surpriza telespectatorilor, cele două triburi nu au părut deloc echilibrate în luptă zilele acestea, Faimoșii suferind numeroase înfrângeri. Spre bucuria Războinicilor, asta a însemnat că ei au avut parte de două seri de Consiliu fără nicio grijă. Iar în această seară nu vor pierde pe nimeni din echipă.

Aseară, emisia s-a încheiat cu o nominalizare absolut surprinzătoare de grup, după ce Carmen Grebenișan a primit mai multe voturi din partea echipei decât Kamara. Care părea să aibă conflicte cu ceilalți colegi care l-ar fi putut duce spre decizia celor acasă. Andrei Neagu, fostul Războinic a ținut să comenteze despre asta. ”Faptul că nominalizarea de marți a fost făcută la limită între Carmen și Kamara nu mă șochează, pentru că s-ar putea să fie o strategie pentru a pleca Crina. Căci Carmen este mult mai urmarită în mediul online. Nici nu mai știu ce urmăresc ei, cu adevărat, în situația dată”.

Finalul de săptămână la Survivor România l-a făcut pe Andrei Neagu să simtă că oamenii încep să se cunoască tot mai bine

Tot Andrei a ținut să comenteze și modul în care s-au împărțit jucătorii din tribul roșu, mai ales că au început să iasă la iveală atât de multe discuții între concurenți, unele din ce în ce mai dure. ”Observ că fetele oricum erau unite și înainte, iar acum sunt doar mai vocale. Ceea ce nu înțeleg sunt aceste prietenii în aparență și de ce are loc această dispută când ei, de fapt, ar trebui să fie uniți pentru a putea să facă strategii pentru următorul joc.

Carmen, evident, este o voce care ușor, ușor a crescut atât în clasamentul sportiv, cât și în clasamentul social. DOC a reușit să manipuleze întreaga echipă o perioada lungă. Dar și pe cei de acasă, iar acum văd că se duce la fund J! Ada, la fel, împărtășește o părere care și mie îmi surâde. Ideea este să te bucuri de experiența oferită, să te bucuri că ești în Dominicană. Să te bucuri de fiecare moment, iar ce se vede acum nu pare a fi o bucurie:))”, a subiliniat Andrei.

Tot despre tribul Faimoșilor, fostul Războinic nu a putut evita și acest conflict care nu se mai încheie. ”Discuția dintre Crina și Zmărăndescu ascunde niște orgolii foarte mari. Însă, în acest joc, este important să știi cum să faci un om cu capul. Așa că această discuție poate crea stres, dezechilibru”.

”A reușit să manipuleze întreaga echipă, acum văd că se duce…”

Spre surpriza tuturor de acasă, în această seară, Daniel Pavel a fost nevoit să anuleze. În premieră o recompensă din cauza faptului că ambele triburi au transformat îndârjirea într-o violență care ar fi putut avea efecte dure. Așa că Andrei a comentat și acest aspect. ”Jocul de Recompensă a venit cu o ședință de masaj care ar fi fost foarte fain, însă a fost cu instigare la violență. Parcă eram în junglă, fără nicio regulă, nimic. Alin și Ionuț au avut mai multă forță și au fost egoiști, pornind o adevărată bătaie. Nu mi-a plăcut, nu sunt adept al violenței, mai ales într-o astfel de situație. Mi-a displăcut să văd cum Ciomag juca cu Ștefania, indiferent de cât de puternice ar fi, din punct de vedere sportiv. Totul a fost dus la o extremă și mă bucur de decizia Domnului Dan”.

„Pentru mine, mama este cel mai frumos suflet”

Cu toate acestea, seara a continuat și cu surprize frumoase, speciale pentru 8 martie. Bomboane de ciocolată și șansa de a vorbi cu femeia iubită din viața lor, dacă ar fi câștigat jocul de comunicare. ”Gestul de la jocul de Comunicare, faptul că au primit bomboane, mi s-a părut unul atât de frumos și de natural. Carmen chiar a spus că nu știa cât va mai trece până va gusta ceva dulce, așa că este clar cât a însemnat pentru ei toți. În plus, vine și recompensa, când ar putea vorbi cu femeile de acasă. Cât de dur ai fi ca bărbat, cât de liniștit ai fi tu ca fiu sau fiică, când ești atât de departe. Realizezi că femeile de acasă sunt totul. Pentru mine, mama este cel mai frumos suflet, iar să-i aud vocea după o perioadă de depărtare. M-ar face mai puternic”, a comentat Andrei Neagu.

Show-ul Survivor continuă la PRO TV și săptămâna viitoare, luni, marți și miercuri, de la 20:30.

Publicat: 08 mart. 2023, 22:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă