EXCLUSIV Elena Udrea, declarație de dragoste pentru iubitul ei: ”Este o relație frumoasă. Adrian a făcut față neașteptat, mai bine chiar decât alții cu mai multă experiență de viață”

Publicat: 14 feb. 2020, 13:23 Autor: Maria Apostol Vedete

Într-o zi plină de romantism, cum este cea de Valentine’s Day, Elena Udrea are numai cuvinte de laudă pentru iubitul său și tatăl copilului ei! Fostul politician și Adrian Alexandrov au o relație puternică și extrem de frumoasă, fapt confirmat pentru CIAO.RO și de Elena Udrea!

Este o relație frumoasă, puternică nu doar prin faptul că avem un copil, ci și pentru că s-a consolidat printr-o experiență grea pentru oricine. Adrian a făcut față neașteptat (n.r. statutului ei de refugiat din Costa Rica), mai bine chiar decât alții cu mai  multă experiență de viață. Aș zice că este ca și când ar fi făcut armată, dar nu în garnizoană, ci direct pe front…”. Dar îinterviul complet cu Elena Udrea îl veți putea citi duminică seară, în exclusivitate pe CIAO.RO  în cel mai nou interviu cu Elena Udrea, despre care sigur nu știați că este posesivă, romantică, pentru care ”declarațiile de dragoste și  orice gest făcut din iubire contează foarte mult”! Dacă bat sau nu clopote de nuntă anul acesta în cuplul Elena Udrea- Adrian Alexandrov, aflați curând! 

Stați pe Ciao.ro pentru detalii exclusive din viața de familie a Elenei Udrea!

 Interviul este realizat de colega noastră Dana Popa, jurnalist cu experiență de 20 de ani în presa mondenă. 

Publicat: 14 feb. 2020, 13:23 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă