EXCLUSIV | Dorian Popa se operează la picior! Medicul i-au dat un ultimatum: „Domn’ doctor, nu mă grăbesc nicăieri, vreau să fie cât mai bine”

Publicat: 15 feb. 2023, 10:35 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dorian Popa se operează la picior! Nu a contat că are piciorul rupt, protejat de orteză! Dorian Popa nu se lasă! E pus pe treabă și pe fapte mari și muncește chiar și cu cârje. A zburat 14 ore ca să ajungă la – 6 grade în Satul lui Moș Crăciun, la Cercul Polar, în Laponia. S-a plimbat cu piciorul rupt în sania trasă de husky și suportă curajos frigul și zăpada de afară.

Dorian Popa se operează la picior!

Dorian Popa și-a rupt piciorul pe 31 ianuarie, atunci când a căzut și a alunecat în propria curte. Și-a dat seama puțin mai târziu că treaba nu e bună pentru că a avut dureri puternice. Diagnosticul medicului a fost cu mult peste ceea ce credea celebrul vlogger, mai precis ligamentele rupte și leziune la menisc, așa că operația bate la ușă, ba chiar a fost stabilită pentru data de 9 martie.

A plecat în cârje în Laponia și se plimbă cu sania trasă de husky

Dorian Popa este oricum genul workoholic și a anunțat pe story-urile de pe pagina sa de Instagram că nu se lasă, va munci așa și va avea chiar și mai multe plecări în străinătate, ceea ce a și făcut pentru că acum se bucură de experiențe magice în Laponia, postând totul în timp real pe Instagram.

“Avem o grămadă de surprize despre cum ne vom descurca cu acest piciorescu pe aeroporturi. Suntem pregătiți să plecăm și la minus 30 de grade. Am fost sfătuit de domnul doctor Codorean să conduc cât mai puțin”, povestea Dorian Popa pe rețelele de socializare. Acolo unde s-a filmat în chiloți, la bustul gol, așa cum îi place lui, și în cârje.

“Nu pierd niciun contract, deocamdată nu am anulat nimic. Îmi onorez toate concertele și evenimentele”

Dorian Popa a povestit pentru Ciao.ro că și-a rupt piciorul în ziua în care i-a sosit și mult așteptatul Lamborghini!

“Deci s-a rupt pe 31 ianuarie, nu o să uit niciodată, în ziua în care a venit Lamborghiniul. Acum trebuie să stau în orteză, până pe 9 martie, așa mi-a recomandat domnul doctor Codorean, ca să reușim să vindecăm natural cât mai mult posibil. M-a întrebat, mi-a zis „Vrei să te refaci repede sau să te refaci bine?”. Și eu am zis, „Cum adică, domnul doctor?”. A zis că „Dacă ai fi sportiv ar trebui să grăbesc procesul de operare că să reintrii în teren, dar la tine nu e cazul. Te grăbești undeva?”. Am zis: „Domn’ doctor, nu mă grăbesc nicăieri, vreau să fie cât mai bine!”. Mi-a zis, „OK! Orteză și cât mai multă liniște, până pe 9 martie, când te voi opera! Dar viață normală”, tocmai de aceea merg și la muncă și peste tot, doar că am piciorul imobilizat”, ne-a povestit Dorian.

Dorian Popa se operează pe 9 martie la picior!

“Pe 9 martie îl vom opera și de acolo începe circul recuperării, care este și mai importantă decât operația, de fapt și de drept și de acolo se va întinde pe 3-4 luni de zile, dar asta este! Am mai făcut-o o dată, cu fruntea sus și pieptul înainte, mergem mai departe! Când să mă pot deplasa fără cârje? Sper eu pe 1 iunie, mi-am dat un ultimatum, am și pus un instastory în care am  zis că am pus un pariu cu mine că de 1 iunie dansez sârba, evident cu ghilimelele de rigoare. Eu sper totuși ca până în luna mai să scap de cârje, Doamne ajută! Vom vedea și cum vrea Doamne-Doamne. Am alături de bine cei mai buni oameni care mă ajută să mă recuperez cât mai repede. Deci și cu efortul personal, ar trebui să ieșim repede la liman! Doamne ajută!”, a mai povestit Dorian Popa pentru Ciao.ro.

Nu a apucat să se bucure și să-și conducă cum trebuie Lamborghiniul

Dar ce face celebrul vlogger acum cu mașina lui mult visată și așteptată, “furiosul” Lamborghini? A apucat sau nu să îl conducă?

“Mă bucur numai când deschid ușa de la  garaj și îl văd acolo și știu că este o reușită dintre cele pe care Doamne-Doamne mi le-a oferit cu atât de mult drag. Nu pleacă nicăieri! Tot al meu e și peste o lună și peste două și peste trei și peste 99, așa că asta e ultima grijă din lume, ba poate chiar asta a vrut Doamne-Doamne, să mă țină puțin acasă, acum că a venit această bestie în viața mea. Nu pierd niciun contract, deocamdată nu am anulat nimic. Îmi onorez toate concertele și evenimentele. Este posibil ca în perioada de două săptămâni de după operație, să fie nevoie să refuz, dacă vor intra, dar două săptămâni nu moare nimeni dacă stăm acasă și ne odihnim un pic, repet, asta fiind o altă chestie din planul pe care cred că Dumnezeu l-a avut, evident cu gând bun, atunci când a decis că acest picior al meu să se rupă!”, ne-a mai mărturisit, în încheiere, Dorian Popa.

Publicat: 15 feb. 2023, 10:35 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă