EXCLUSIV | Conduce o afacere de milioane de euro, dar mătură străzile! Ipostaze uluitoare cu una dintre cele mai bogate femei din România

Publicat: 29 mart. 2023, 19:49 Autor: Camelia Vedete

Șefa unei companii de curierat din România în ipostaze incredibile! Conduce o afacere de milioane de euro, dar mătură străzile!

Karla Codrea este Directorul General DPD România, una dintre cele mai mari companii de curierat din țara noastră. Femeia care conduce cu mână de fier o echipă de peste 2000 de curieri a fost surprinsă în ipostaze incredibile.

Conduce o afacere de milioane de euro, dar mătură străzile!

Paparazzi Ciao! l-au surprins într-o ipostaza uluitoare. Deghizată din cap până-n picioare, purtând perucă și ochelari de vedere, femeia a fost surprinsă măturând străzile și târând un tomberon de gunoi. Deși imaginea nu are nicio legătură cu funcția pe care o are și business-ul de milioane de euro pe care-l conduce, este 100% reală.

Femeia a acceptat provocarea de a intra sub acoperire în propria companie, în cadrul emisiunii „Șef sub acoperire”, de la PRO TV.
Pentru câteva zile, Karla Codrea a lăsat beneficiile pe care le are. poziția de lider a unei companii de curierat de top. și a trecut la munca de jos.

A lucrat cot la cot cu angajații din depozit, a livrat colete, a răspuns la telefoanele clienților și a încercat să facă tot ce-i stă în putere pentru a-și păstra ascunsă noua identitate.

Motivul? Karla Codrea este Directorul General DPD România este unul dintre șefii care intră sub acoperire în noul sezon “Șef sub acoperire”, emisiune difuzată joi, de la ora 22:30, la PRO TV.

Unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România a ieșit deghizat pe stradă! Nimeni nu l-a recunoscut

Daniel Mischie deghizat. Unul dintre cei mai bogați bărbați din România șochează! S-a deghizat din cap până-n picioare că să-și spioneze angajații!

Daniel Mischie, căci despre el este vorba are 46 de ani și este CEO City Grill. Paparazzi Ciao! l-au surprins într-o ipostaza uluitoare. Era îmbrăcat în haine ponosite, cu câteva kilograme în plus, purtând perucă și ochelari de vedere.

Milionarul s-a deghizat pentru a-și spiona angajații și a descoperit, lucrând cot la cot cu ei, care sunt problemele companiei sale, cine sunt angajații model pe care se poate baza, dar și ce povești incredibile ascund.

Una dintre cele mai bogate femei din România șochează! S-a deghizat din cap până-n picioare că să-și spioneze angajații

Una dintre cele mai bogate femei din România șochează! S-a deghizat din cap până-n picioare că să-și spioneze angajații!

Cristina Bâtlan deghizată. Cristina Bâtlan este co-fondatoarea companiei Musette și în trecut a fost investitor la Imperiul Leilor. Paparazzi Ciao! au surprins-o într-o ipostaza uluitoare. Era îmbrăcată în haine ponosite, cu câteva kilograme în plus, purtând perucă și ochelari de vedere.

Milionara s-a deghizat pentru a-și spiona angajații și a descoperit, lucrând cot la cot cu ei, care sunt problemele companiei sale, cine sunt angajații model pe care se poate baza, dar și ce povești incredibile ascund.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 29 mart. 2023, 19:49 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă