EXCLUSIV Claudia Pavel, în stare de șoc! Tatăl ei a făcut infarct! “I-au montat 3 stenturi”

Publicat: 01 Dec. 2019, 20:37 Vedete

Claudia Pavel, alias Cream, este în stare de șoc! Tatăl îndrăgitei artiste a făcut infarct și a ajuns de urgență la spital! Cântăreața, împreună cu sora ei, Paula, au fugit la Constanța, unde se află bărbatul.

Claudia Pavel și sora ei, Paula, trec prin momente cumplite, acum, înainte de Sărbători! Tatăl lor se află la un spital din Constanța după ce i s-a făcut rău de la inimă, conform unor surse din anturajul celor două. Bărbatului în vârstă de 67 de ani i s-a făcut rău și a chemat Salvarea, iar medicii au depistat că făcuse un infarct, după cum au aflat, în exclusivitate, reporterii CIAO.ro!

 Tatăl Claudiei Pavel, operat la inimă

 “Tatălui Claudiei Pavel i s-a făcut rău… și a chemat Ambulanța, ieri (sâmbătă- n.r.). Acesta a fost dus la un spital din Constanța, el locuind în Mangalia. Făcuse infarct. La scurt timp după ce a fost dus la spital, au ajuns și fetele lui, Claudia și Paula care se aflau în București”, susțin surse din anturajul cântăreței.

Claudia Pavel: „I s-au montat 3 stenturi”

Contactată telefonic, cu glasul tremurând, Claudia Pavel, ne-a confirmat vestea cutremurătoare: “Da, este adevărat. Tatăl meu a făcut un infarct, a fost operat aseară, i s-au montat trei stenturi. Sunt încă în stare de șoc, am ajuns și eu la Constanța imediat ce am aflat. Vreau să mulțumesc domnului Doctor Haret Roberto, cel care l-a operat, dar și întregului personal al spitalului care are foarte mare grijă de el, toți sunt foarte atenți. Mai multe nu vă pot spune, am nevoie de liniște. Mă rog la Dumnezeu ca tatăl meu să fie bine”, a declarat Claudia Pavel, în exclusivitate, pentru CIAO.ro.

 Claudia Pavel s-a întors recent dintr-o vacanță de vis petrecută în Dubai

Claudia Pavel s-a întors recent dintr-o vacanță de vis petrecută în Dubai, alături de sora ei, Paula, mama lor și fiul artistei, Noah. Vacanța a fost surpriză pentru Noah, la împlinirea celor 7 ani. Micuțul și-a dorit foarte tare să ajungă la Legoland, Green Planet, La Perle. Desigur, acolo, artista l-a răsfățat și cu o mulțime de cadouri. După vacanța de neuitat, Claudiei însă i-a pierit zâmbetul de pe buze când a aflat că tatăl ei a făcut infarct.

Publicat: 01 Dec. 2019, 20:37 Vedete
Pe aceeași temă