EXCLUSIV| CIAO.RO a fost la prezentarea lui Cătălin Botezatu, în Dubai! Cum l-am surprins pe designer alături de manechinele sale

Publicat: 10 May. 2022, 11:10 Vedete

Reporterii CIAO.RO au luat parte la prezentarea de modă a lui Cătălin Botezatu, ce a avut loc recent în Dubai. Alături de celebra Clara Rotescu, designerul a organizat un eveniment “ca la carte” într-una din locațiile luxoase, la The Adress Boulevard, Downtown Dubai. Evenimentul “Fashion Show – Bloom” a fost un real succes pentru românii noștri: sala a fost plină!

Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție, la Dubai

Cătălin Botezatu și Clara Rotescu sunt iubiți în Dubai. Oamenii din Emirate îndrăgesc creațiile lor, astfel clienții fideli nu lipsesc de la evenimentele lor.

Reporterii CIAO.RO au luat parte la evenimentul organizat de ei, în Dubai. Încă de cum intrai în locația luxoasă, chiar dacă nu-l zăreai, îi auzeai glasul lui Cătălin Botezatu. Cu cât te apropiai mai mult, printr-o mulțime de femei, îmbrăcate toate în negru, în creații spectaculoase, se vedea și Cătălin Botezatu, agitat din cale-afară.

Îndrăgitul designerul le pregătea pe manechine intre în scenă, în prezentare. Profesionist cum îl știm, Bote a luat la rând fetele, le verifice rochiile, se așeze bine, fie așa cum trebuie, aibă machiajul intact și coafura perfectă. Gălăgie, agitație, fugea de la un manechin la altul ca se asigure totul este conform planului, fetele îmbrăcate în creațiile sale au apariții impecabile.

Deși pe fugă și cu emoții mari înainte de a intra manechinele sale în scenă, reporterii CIAO.RO l-au reținut pe designer câteva min ute înainte de startul show-ului.

Bote, despre colecția prezentată la evenimentul din Dubai: „Creațiile sunt făcute din materiale prețioase, cu multă muncă”

“Încerc să fac cel mai tare show ever pentru că am venit cu o armată, sunt cu Laurent Torrent… a făcut cele mai tari coafuri, sper să fie o prezentare pe măsură, așa cum v-am obișnuit”, a declarat Bote pentru CIAO.RO, înainte de începerea evenimentului.

Evident, cum era de așteptat, celebrul designerul a reușit impresioneze publicul cu ținutele sale din noua colecție. “Creațiile sunt făcute din materiale prețioase, cu multă muncă. De la accesorii, încălțăminte, muzică, regie, pus în scenă, totul îmi aparține”, ne-a mai spus Bote.

Muncește foarte mult, e mai mereu plecat, deși medicii i-au spus nu exagereze, având în vedere în trecut a avut ceva probleme de sănătate și periodic este nevoit meargă la control. Cătălin Botezatu însă spune nu prea ascultă, momentan, de sfaturile medicilor, și munca îl ține într-o formă de zile mari.

Sunt ok, trebuie să fiu ok, munca mă ține într-o formă de zile mari. Am venit din Maldive, apoi la filmări în Egipt, din Egipt la filmări aici. Și apoi iar o să plec. E ok și o să fie ok. Nu ascult medicul, de data asta, nu”, ne-a mai spus creatorul de modă.

Se mută Bote din România?

După marele eveniment din Dubai, Bote a mai petrecut câteva zile acolo, însă nu ca se relaxeze, ci, culmea, tot muncească. El își stabilise câteva întâlniri cu niște oameni de acolo care au legătură cu proiectele sale viitoare.

Vă pregătesc niște surprize de proporții, atât în Dubai, cât și în alte locuri minunate din Europa. Ridic ștacheta cât se poate de sus”, ne-a dezvăluit Cătălin Botezatu.

Întrebat însă dacă s-a gândit vreodată se mute din România, Bote ne-a asigurat niciodată nu se va întâmplă asta. “Niciodată. Sunt un patriot convins și o să rămân până la capăt chiar dacă mă voi plimba de colo, colo sau dacă îmi voi lua proprietăți, niciodată nu voi pleca din România. Sunt un patriot convins!”, a adăugat el.

 

Publicat: 10 May. 2022, 11:10 Vedete
Pe aceeași temă