EXCLUSIV | Ce spune Andreea Bălan despre căsătoria cu Victor Cornea: “Este un an special și am schimbat și prefixul”

Publicat: 28 iun. 2024, 21:28 Autor: Andreea Archip Vedete

Andreea Bălan și Victor Cornea se bucură de fiecare clipă petrecută împreună, reușind să țină pasul fiecare atât cu cariera, cât și cu viața de cuplu. Vedeta a împlinit săptămâna trecută 40 de ani, iar în toamnă celebrează 30 de ani de carieră printr-un spectacol grandios la Sala Palatului. Pe plan personal, susține că iubirea contează mai mult decât un act și că niciodată nu a avut parte de o asemenea liniște și pace, după cum a povestit în interviul exclusiv acordat pentru CIAO.RO.

Andreea Bălan s-a numărat printre artiștii care au animat petrecerea Unica Urban Nostalgia. Cu această ocazie, artista a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de jucătorul de tenis, Victor Cornea, pe care îl consideră, de altfel, și sufletul ei pereche.

Andreea Bălan: “Este un an special și am schimbat și prefixul”

La mulți ani, Andreea! Simți că anul 2024 este anul tău?

În fiecare an vreau să fie anul meu și să evoluez față de anul precedent și să fac lucruri frumoase. Dar, într-adevăr, anul acesta fac niște lucruri mai mari. Fac Sala Palatului pe 16 octombrie, un spectacol unic – Povestea sufletului meu, un spectacol aniversar pentru că fac și 30 de ani de carieră și mă pregătesc intens. Lansez și mai multe piese, lansez și un album de live, deci da, este un an special. Și am schimbat și prefixul.

Cum te găsește vârsta asta? Se spune că orice persoană este mai înțeleaptă.

Păi dacă nu ești înțelept după 35 de ani, ai trăit degeaba. Normal că ești înțelept după 35 de ani și așa și trebuie să fie. Și dacă mai arăți și cu 10 ani mai puțin, ești deja norocos. E perfect.

Știu că tu ești consecventă cu sportul și cu alimentația. Dar contează și gena. O moștenești pe mama ta?

Contează toate. Și gena contează foarte mult. Părinții mei sunt slabi amândoi, mama întotdeauna s-a îngrijit, tata e foarte slab. Și peste asta s-au adăugat: dansul, mișcarea, disciplina pentru că de mică sunt pe drumuri. Acum avem acces la informație și citim cu toții ce să mâncăm, ce să nu mâncăm, că zahărul nu e bun. Este simplu dacă te preocupă și vrei să arăți bine, se poate!

Andreea Bălan: “Este acel suflet pe care l-ai așteptat toată viața”

Pe plan personal, trăiești o perioadă foarte frumoasă. Crezi că Victor este sufletul tău pereche? Crezi în întâlniri din astea karmice?

Păi dacă e sufletul meu pereche nu e întâlnire karmică. Întâlnirea karmică este acea întâlnire care de multe ori nu rămâi împreună, ci doar trebuie să rezolvi un contract de suflete.

Sufletul pereche este acela cu care și rămâi și care este o iubire liniștită, caldă, calmă și este acel suflet pe care l-ai așteptat toată viața și care a venit după ce ți-ai trăit relațiile karmice.

Cum a fost să primești de ziua ta 101 trandifiri?

Nu am primit niciodată atâția trandafiri și tot el anul trecut mi-a dat 39 de trandafiri. Mă răsfață cum știe el mai bine sufletește și ne iubim foarte mult.

Andreea Bălan: “Toată lumea mă întreabă: când te măriți? De ce nu te măriți? Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc!”

Știu că tu ai trecut printr-o căsătorie. Mai contează pentru tine un act?

Văd că contează pentru societate. Toată lumea mă întreabă: când te măriți? De ce nu te măriți? Sufletele nu se căsătoresc, sufletele se iubesc! Deci pentru noi nu contează. Mai avem lucruri de făcut, Victor are 30 de ani și este în plină carieră și în plină ascensiune. Este pe locul 68 mondial în tenis, ceea ce înseamnă un lucru extraordinar de greu. El nu are niciodată pauză, joacă 40 de săptămâni pe an. Deci întrebarea asta – când te măriți?  este doar aici în 3D, hai să mergem mai departe și să ne dăm seama că iubirea contează.

Andreea Bălan: “Faptul că am liniște acasă și că știu că mă iubește este cel mai mare confort”

Cum arată vara asta pentru tine și pentru fetițe? Îți permiți o vacanță  de relaxare? Ai fost cu ele în Dubai, dar ai filmat și videoclipuri, deci ai și muncit.

Păi nu o să mai am vacanță, pentru că trebuie să repet pentru Sala Palatului, începem repetițiile peste 2 săptămâni. Faptul că merg la Wimbledon săptămâna viitoare, pentru că Victor e pe tabloul principal, este o vacanță pentru mine. După aceea o să merg și la US Open, deci pentru mine sunt vacanțe, dar în rest repet pentru Sala Palatului.

Îi ești alături la toate evenimentele importante, el cum te susține pe tine din punct de vedere muzical?

Păi faptul că am liniște acasă și că știu că mă iubește este cel mai mare confort pe care o femeie poate să îl aibă, ca apoi ea să strălucească și să își facă cariera, pentru că nu am avut niciodată o asemenea liniște și pace.

Foto: Instagram

Publicat: 28 iun. 2024, 21:28 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×