EXCLUSIV | Andreea Bălan, anunţul pe care toată lumea îl aştepta! Se va întâmpla în această vară: „Sunt foarte recunoscătoare”

Publicat: 11 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete

Andreea Bălan este fericită alături de Victor Cornea și reușesc să își sincronizeze programele astfel încât să petreacă împreună cât mai mult timp. Cu două zile înainte de a pleca în vacanță în Dubai împreună cu mama și cu fetele ei, Ela și Clara, artista a acordat un interviu exclusiv pentru CIAO.RO, în care ne-a vorbit despre planul pentru ziua de naștere, dar și despre plecările împreună cu iubitul ei la turneele de tenis, pe care le consideră ca un fel de vacanțe. Vedeta Antenei 1 ne-a vorbit și despre calitățile partenerului său de viață, precum și despre obiceiul zilnic pe care și l-au făcut de când sunt împreună.

Perfecționistă de fel, Andreea Bălan își dorește să livreze publicului un show complet – de la recital, la coregrafii, dar și videoclipuri pe măsură. A fost la un pas de burnout și de atunci a învățat să pună stoc și să aibă un echilibru între muncă și recompense emoționale.

 Ai fost vreodată la un pas de burnout?

Da, am fost acum mulți ani. Eram foarte obosită într-o vară, acum vreo 10 ani. Nu înțelegeam termenul ăsta de burnout și am găsit o carte, am citit-o și apoi mi-am dat seama ce este. Am realizat că trebuie să mă și odihnesc, chiar dacă îmi place foarte mult ceea ce fac și muncesc foarte mult, totuși trebuie să existe și recompensă emoțională: fie o vacanță, fie un cadou pe care să mi-l fac. Pentru că dacă muncim, muncim, asta ne duce până la urmă la burnout, nu faptul că muncim mult, ci faptul că nu ne recompensăm emoțional.

Andreea Bălan: „Imediat după ziua mea plec la Wimbledon cu Victor”

Iunie este o lună specială pentru tine, vine ziua ta. Te vei serba pe scenă sau într-o vacanță?

Da, pe 23 iunie am concert lângă Buzău. Vacanțele mele sunt atunci când plec cu Victor la turnee, pentru că el pleacă tot timpul de acasă și câteodată când sunt liberă, pot să-l însoțesc. Am fost acum la Roland Garros și imediat după ziua mea plec la Wimbledon, deci am niște vacanțe, ce să zic, nu mai trebuie să plec în nicio vacanță. Plec în Dubai cu fetițele și cu mama.

Tradiționala voastră vacanță în Dubai.

Da, tradiționala vacanță în care eu filmez două videoclipuri. Stăm la Hotelul Versace, unde mergem de obicei, pentru că acolo sunt piscine și fetele stau la piscină și eu mai filmez și două videoclipuri, pentru că de ziua mea voi lansa un nou videoclip, care se numește “Ploaie de vară”. După aceea, la o lună distanță, voi lansa încă un videoclip, pentru că mă pregătesc de Sala Palatului, care este pe 16 octombrie și vreau să lansez multe melodii și să fac un super show acolo.

Cine va mai apărea alături de tine în videoclipuri?

Sper să apară niște actori din Dubai și niște dansatoare de acolo. Eu merg doar cu echipa de filmare și vreau să scot mai multe piese, pentru că vreau ca show-ul să fie foarte complex și foarte bun, cu piese și noi și vechi.

De ziua ta ce îți dorești?

Nu-mi doresc nimic material, pentru că am muncit și pot să-mi cumpăr și să am ceea ce îmi doresc. Îmi doresc să fiu sănătoasă și fetițele mele să fie sănătoase. Sunt foarte recunoscătoare pentru ceea ce mi-a dat viața. Chiar dacă în anumite momente a părut că trec prin niște experiențe negative dureroase, eu sunt foarte recunoscătoare pentru că acele experiențe m-au adus să fiu astăzi aici și astăzi să apreciez ceea ce am.

Andreea Bălan despre iubitul ei: „Este un om foarte empatic și iubitor”

Ce apreciezi cel mai mult la Victor?

Empatia, disciplina, iubirea. Este un om foarte empatic și iubitor. Și foarte calm și foarte disciplinat. Cred că dacă nu ar fi fost disciplinat, nu ar fi fost în top 70 din lume.

Se înțelege foarte bine cu fetele tale.

Da, păi el este balanță ca Ela și atunci ei se înțeleg energetic.

Cel mai frumos compliment pe care l-ai primit de la fete care a fost?

Ela și Clara mereu îmi fac felicitări și îmi scriu: “Mami, ești minunată! Te iubim!”

Dar de la Victor?

Tot așa că sunt minunată. E foarte important să faci complimente și noi ne facem aproape zilnic. Arăți bine, ești frumos, ești empatic, te iubesc! Tot felul de complimente, e foarte important.

Foto: Instagram

Publicat: 11 iun. 2024, 22:00 Autor: Andreea Archip Vedete
Pe aceeași temă
×