EXCLUSIV | Care este cea mai mare frică a Ancăi Serea! „Nu mai eram un om normal!”

Publicat: 30 sept. 2023, 13:49 Autor: Dora Bazavan Vedete

Care este cea mai mare frică a Ancăi Serea. După mai multe episoade în care s-a confruntat cu probleme de sănătate și nu știa exact ce se întâmplă cu ea, Anca Serea a devenit mult mai precaută și mai atentă.

Mama de 6 copii, vedeta vizitează des doctorul și este foarte atentă la prevenție. Cum se simte acum, Anca Serea ne-a dezvăluit pentru Ciao.ro, chiar dintr-un centru medical, acolo unde am întâlnit-o.

Care este cea mai mare frică a Ancăi Serea

„Asta este cea mai mare frică, fobia  mea legată de sănătate. Prevenția chiar este esențială și ar trebui să ținem cont fiecare dintre noi, indiferent de vârstă, de sex, de cât de ocupați suntem, este foarte important să mergem la doctor. Se spune că e bine să mergem la doctor o dată pe an, eu aș spune de două ori pe an, noi așa procedăm. Cel puțin după ce am avut o serie de întâmplări mai nefericite legate de starea mea de sănătate și a celor dragi.

E foarte importantă o rutină din a face analizele și a merge la medici. Coincidența face că am mers chiar săptămâna asta să îmi fac o mamografie. Analizele de sânge le facem de obicei primăvara, iarna – primăvară, și atunci când începe școală merg și cu copiii la analize”, ne-a povestit Anca Serea, care la un moment dat a avut probleme cu anemia.

„Am avut o problemă legată de anemie și  practic nu mai eram un om normal. A fost o epuizare generală, nu mi se mai oxigena tot organismul normal. A fost foarte greu dar mi-am învățat lecția. Sunt foarte atentă, am o rutină. Merg la doctor, iau niște suplimente alimentare, mănânc, dorm corespunzător, cel puțin 7-8 ore pe noapte, înainte nici nu dormeam. Sunt foarte atentă și am grijă și sănătatea mea a devenit o prioritate pentru mine, ceea ce nu era înainte pentru că nu eram conștientă ce înseamnă să fii sănătos”, a mai completat Anca Serea.

„Nu mai eram un om normal!”

Pentru că a început școala și sezonul virozelor o să fie în toi, Anca Serea știe exact cum își va trata copiii.

„Eu sunt adepta metodelor homeopate și a metodelor alternative și copiii mei au obiceiul să ia anumite leacuri băbești dar și lucruri clasice de la ulei de pește, omega 3, vitamina C, cătină cu miere. Sunt foarte multe dar nu vreau să influențez pe nimeni, sfatul meu este să ascultați specialistul. Ce spune medicul este sfânt”, ne-a mai spus vedeta.

Anca Serea recunoaște că este destul de obosită de când a început școala, dar este o mămică eroină și face față cu brio programului încărcat cu 6 copii, sau mai bine spus 5, pentru că David, băiatul cel mare al familiei are deja 22 de ani și locuiește singur.

„Mă bucur că Moise a început clasa pregătitoare, este foarte fericit, bucuros, îi place doamna învățătoare. Sarah este și ea în clasa a zecea, David începe și el facultatea, un nou capitol, face un stagiu mai special despre care nu pot să vorbesc. A renunțat la Filosofie și face Studii politice de securitate, în limba engleză, la Universitatea București. Cu Leah mai avem puțin de lucrat pentru că nu știm încă dacă vrea să meargă la grădiniță sau nu, promite în fiecare seară, dar a doua zi uită, nu se ține de cuvânt!”, ne-a mai povestit Anca Serea pentru Ciao.ro.

Publicat: 30 sept. 2023, 13:49 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă