EXCLUSIV | Bianca Drăgușanu a devenit precaută + De ce nu să își mai expune viața privată! „Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni”

Publicat: 30 sept. 2023, 14:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Bianca Drăgușanu este o femeie puternică și a ajuns la maturitate. Vedetă știe exact ce își dorește acum și asta înseamnă discreție. Își cumpără singură și diamante, atunci când este cazul și este într-o stare de fericire permanentă, exact așa cum ne-a și declarat când am întâlnit-o la un eveniment cu și despre bijuterii. 

Și cel mai important, fericirea ei nu depinde de nimeni așa că nu își mai dorește să își expună deloc viață personală pentru că a ajuns la concluzia că este cel mai bine așa.

Bianca Drăgușanu a devenit precaută

Bianca, ești o femeie puternică! Obișnuiești să îți cumperi diamante singură sau le primești de obicei?

Frumos ar fi să le primești, pentru că din principiu femeile ar trebui să primească flori și bijuterii, dar, din principiu, pentru că sunt imaginea acestui brand, mi le-am cumpărat singură, de la prietenă mea, care este și patroana acestui magazi. Mi le-am făcut custommade (n.r.: la comandă) și mi le-am cumpărat singură. Acum nu știu dacă o fi rău sau o fi bine. Acasă am o întreagă colecție de pantofi, ceea ce nu cred că e neapărat o investiție bună! Era mai inteligent să am bijuterii pentru că le poți valorifica oricând. Pantofii și gențile, nu prea.

Pe ce cheltui tu banii, așa, cel mai mult de obicei?

Zilnic fac shopping online și astfel investesc în starea mea de bine!

De ce nu să își mai expune viața privată

Ai stat mai mult pe la noi,  nu te-am mai văzut așa des în vacanțe exotice!

Am stat mai mult pe aici, e adevărat, sunt foarte nemulțumită de ce se întâmplă (rade). Am avut multe proiecte, îmi renovez acasă, a trebuit să stau mai mult pe aici că să fie gata în timp util. Am schimbat totul, de la băi, la instalațîi, gresie, am spart tot, am vrut să schimb Feng Shui-ul.

Sofia, fetița ta, este deja în clasa I-a. Este pretențioasă, îi place garderoba ta?

Da, are acum două codițe. Nu este pretențioasă. Ea deocamdată vrea Pokemon, Pikachu, Roblox. Sunt sigură că o să vină momentul în care o să vrea și poșete și altele.

„Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni”

Cât de iubită te simți tu acum?

Eu sunt într-o stare de fericire permanentă. Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni. Sunt fericită, sunt bine! Nu o să-mi mai pun viață pe tapet cum am pus-o atâția ani pentru că îmi creează un disconfort. Chiar îmi place când citesc ziarele și văd că nu sunt acolo! E mai bine să fiu mai discretă că să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri.

Nu mai ai emisiunea de la Kanal D2! E mai bine, e mai rău, ai mai mult timp?

Nu știu ce să zic, dacă e mai bine sau e mai rău dar asta e viață! Ce este pentru totdeauna? Mi se pare normal să vrei să evoluezi, să faci schimbări. În televiziune nimic nu este sigur. Întotdeauna am spus că e loc de mai bine și am intrat mereu în proiecte care am crezut că mă avantajează. O să vină altceva! Din fericire eu nu depind și nu am depins financiar de această emisiune și m-am bucurat cumva pentru că s-a închis pentru că a început copilul școală și efectiv nu mai am timp.

Publicat: 30 sept. 2023, 14:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă