EXCLUSIV | Andrei Ștefan, jucător de hochei, a participat la Batem Palma. Ce a vrut să promoveze la PRO TV: „Încurajez oamenii de orice vârstă să facă sport”

Publicat: 17 apr. 2024, 14:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Andrei Ștefan, jucător de hochei, a participat la Batem Palma, la PRO TV. Concurentul a participat în emisiune cu dorința de a promova sportul și problemele care există. Andrei a oferit un interviu pentru Ciao.ro.

Andrei, ai fost o apariție la Batem Palma? prin prisma sportului pe care-l practici. Ne poti spune mai multe despre pasiunea ta?

Hockey-ul pentru mine a devenit un mod de viață. Practicând acest sport de la 6 ani și până în prezent, pot spune că m-a format ca om. Hockey-ul este un sport de echipă care te dezvoltă frumos, dar în același timp este un sport scump și greu de practicat. Ăsta a fost și scopul meu la această emisiune, să aduc atenția publicului atât la frumusețea lui, cât și la problemele cu care noi, ca jucători și practicanți, ne confruntăm zi de zi.

⁠Cu ce ganduri ai intrat in emisiune? Ai vreun regret?

Singurul gând cu care am intrat în emisiune a fost acela de a atrage toți oamenii, indiferent de vârstă, să practice sau cel mai important să SUSȚINĂ sportul în orice manieră. Singurul meu regret este faptul că am ieșit prea repede din concurs pentru că am  legat acolo prietenii deosebit de frumoase cu ceilalți participanți.

⁠Toti concurentii vorbesc despre atmosfera si relatiile de prietenie create pe set. Tu cum te-ai simtit?

Eu am plecat de la emisiunea Batem palma? mai bogat financiar cu 15.000 lei, mi-am găsit jumătatea printre participanți, mai exact pe Ioana Olteanu (Manager social media) și peste 30 de prieteni, atât din concurenți, cât și din staff-ul emisiunii. O experiență unică, m-am simțit ca în familie.

⁠Ce alte formate TV te-ar atrage? Te-ai vedea intr-un reality show?

Mă atrag formatele tv legate de aventură, muncă în echipă și umor cu gust. Depinde de tipul de reality show, dar m-aș vedea cu siguranță.

⁠De ce ii incurajezi pe oameni sa faca sport? Cum ti-a schimbat tie viata, pe lângă aspectul fizic?

Încurajez oamenii de orice vârstă să facă sport dintr-un motiv esențial: sănătatea. Sportul mi-a schimbat viața, făcându-mă mai ordonat, mai disciplinat, mai sociabil și învățându-mă puterea muncii în echipă. Toate aceste aspecte m-au ajutat în mai multe laturi din viață.

Foto: PR PRO TV

Publicat: 17 apr. 2024, 14:05 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×