EXCLUSIV | Știrista din România cu cel mai scump inel de logodnă: „Soțul meu s-a străduit”

Publicat: 14 mart. 2023, 10:52 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Alexandra Anastasescu de la “Flash Monden” nu poartă și nu cumpără lucruri “ieftine”.

Alexandra Anastasescu, vedetă ce prezintă „Flash Monden” la Prima TV, ne-a dezvăluit în garderoba ei are lucruri scumpe, nu ieftine, și de calitate. Ea spune poartă ținute atât de la branduri renumite internaționale, cât și de la cele românești.

De la soț a primit o bijuterie unicat, inelul de logodnă, despre care spune este cel mai valoros lucru pe care-l deține.

Alexandra Anastasescu, despre „Flash Monden”: „Imi plac oamenii care au ceva de spus, oamenii care ne inspiră”

De la știrile din sport la cele din showbiz – provocarea Flash Monden de la PRIMA TV. Cum a fost această schimbare de registru?

A fost o propunere care m-a luat prin surprindere, dar care m-a captivat total. Îmi plac provocările și consider că această schimbare a ajutat în evoluția carierei mele. Mi-am descoperit o nouă latura a mea, care este mult mai bine conturată, evidențiată, în acest cadru al mondenului, al showbizului.

Am o deosebită plăcere să prezint acest format, în special emisiunea din săptămâna în care am și un invitat, pentru că îmi plac oamenii care au ceva de spus, oamenii care ne inspiră, oamenii de la care noi toți ceilalți avem de învățat.

Ești o persoană mondenă?

Consider că sunt o persoană discretă, însă important este că sunt la curent cu toate mondenitățile, pentru a le aduce în atenția telespectatorilor Flash Monden.

Ori de câte ori te vedem în public sau pe Social Media, se vede că îți plac hainele și bijuteriile. Care sunt brand-urile tale preferate și de ce?

Îmi plac lucrurile de calitate și pun accent mare pe accesorii. Mereu am optat să cumpăr un lucru mai bun, mai scump, decât 5 ieftine și de o calitate îndoielnică. Îmi plac multe branduri, atât românești cât și internaționale. Pot spune că am un dressing echilibrat.

Alexandra Anastasescu de la „Flash Monden”: „Soțul meu s-a străduit să iasă exact așa cum mi-am dorit”

Care este cea mai scumpă bijuterie pe care o ai? Este un cadou sau o achiziție personală?

Cea mai valoroasă bijuterie pentru mine din toate punctele de vedere este inelul de logodnă, soțul meu s-a străduit să iasă exact așa cum mi-am dorit.

Ai un stil unic. Lucrezi cu un stilist sau e ceva nativ?

Mulțumesc, de mică mi-am creat propriul stil, unul simplu și elegant, cu linii fine, clasice. Nu am apelat niciodată la stiliști, însă iau în considerare acest aspect pe viitor, pentru că orice lucru poate fi îmbunătățit.

Cum te-a cucerit soțul tău?

Prin grija pe care mi-o poartă zi și noapte. Este extrem de atent și implicat în ceea ce privește relația noastră.

Cum arată o zi din viața ta?

Nu toate zilele sunt la fel, însă cele mai aglomerate includ răsfățul de dimineață cu pisica mea, mersul la coafor, filmările pentru emisiune, mersul la sala de fitness, iar seara, cina cu soțul și relaxarea pe canapea la seriale.

Alexandra Anastasescu și-a luat bilet la concert Beyonce: „O ador încă de când eram mică”

Dacă ar fi să poți alege o persoană celebră din străinătate, alături de care să petreci o zi, care ar fi și de ce? Dar din România?

Beyonce, cu siguranță, pentru că o ador încă de când eram mică. Sunt extrem de fericită că și-a reluat seria concertelor, drept urmare mi-am și achiziționat un bilet la unul dintre ele. Mi se pare o femeie extrem de puternică, ambițioasă, cu o încredere în sine debordantă, care a ajuns la un nivel greu de egalat. Iar din România, Andreea Esca. Ea a fost cea care m-a inspirat în privința carierei în televiziune.

Ai fost în niște vacanțe senzaționale. Care ar fi cea de suflet și de ce?

Cea mai frumoasă vacanță a fost împreună cu soțul meu la New York, de ziua mea, unde am sărbătorit împreună cu unul dintre cei mai mari bucătari ai lumii, Daniel Bouloud, care a deschis o șampanie în cinstea mea și mi-a cântat la mulți ani împreună cu toți oamenii prezenți în restaurant. A fost un moment unic, de-a dreptul special.

Foto: Prima TV

Publicat: 14 mart. 2023, 10:52 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă