Alex Velea, Papagalul de la Masked Singer România: „Mi-a fost cald, foarte cald, deși aveam două ventilatoare montate în interiorul costumului”

Publicat: 28 Oct. 2021, 23:25 Vedete

Alex Velea despre experiența de la Masked Singer România!

Alex Velea, Papagalul de la Masked Singer România, show-ul de la PRO TV al cărui juriu este format din Horia Brenciu, Mihaela Rădulescu, Inna și Alex Bogdan! CIAO.RO vă prezintă un interviu exclusiv cu artistul care astăzi a părăsit show-ul!

Reporter: Vorbește-ne puțin despre masca ta. Cât din acest personaj ești? Te reprezintă? De ce?

Alex Velea: Mi-a plăcut la nebunie masca mea, tot ce am simțit în acest show. Nu e deloc simplu să performezi într-un astfel de costum. Am avut un personaj (n.r.: Papagalul) plin de energie, cool și carismatic. La fel ca și mine de altfel.

Alex Velea, Papagalul de la Masked Singer: „Mi-a fost destul de greu să mă mișc în acel costum”

Reporter: Ți-a fost greu să cânți și să dansezi în acel costum? Care a fost cea mai mare provocare când ai intrat în el?

Alex Velea: Mi-a fost destul de greu să mă mișc în acel costum extrem de drăguț, pe care sincer l-am îndrăgit din prima clipă. Mi-a fost cald, foarte cald, deși aveam două ventilatoare montate în interiorul costumului. Mobilitatea iarăși era limitată, dar chiar și așa cred că m-am descurcat cu dansurile.

Reporter: Ce informații crezi că te-au dat de gol?

Alex Velea: Ce m-a dat de gol? Cred că mișcările și emisia mea vocală.

Reporter: Cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că a fost o adevărată aventură.

Alex Velea: Familia mea este obișnuită cu plecările mele, așa că nu a fost foarte dificil să lipsesc de acasă. A fost mai greu pentru că, sincer, eu eram încântat de ce făceam și voiam să împart cu ei asta. Însă nu am zis nimic pentru că mi-am dorit să le văd reacția din timpul emisiunii. A fost exact aia pe care mi-am imaginat-o. 🙂

Alex Velea despre experiența Masked Singer

Reporter: Te-ai pregătit intens pentru acest show. Cât de complicat a fost să cânți și să dai viață acestui personaj?

Alex Velea: Nu mi-a fost foarte greu să mă pregătesc. Mai mult, m-am distrat. V-am zis, temperatura din interiorul costumului a fost principalul impediment. Și faptul că trebuia să tac, să nu zic nimic despre asta.

Reporter: Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Alex Velea: Din interiorul măștii se vede totul foarte amuzant. Cunoști de ceva timp oamenii cu care interacționezi, dar nu trebuie să vorbești, ca nu cumva să te dai de gol.

Alex Velea: „Mi-ar fi plăcut să mă duelez cu Pisica. Sunt îndrăgostit de Pisică, recunosc”

Reporter: Cum te simți acum că ai ieșit? Îți pare rău că publicul a ales demascarea ta?

Alex Velea: Nu îmi pare rău de nimic în viață. Cred că i-am distrat destul de tare pe cei de acasă. M-am bucurat alături de ei de personaj.

Reporter: Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi și de ce?

Alex Velea: Mi-ar fi plăcut să mă duelez cu Pisica și să câștige ea, evident. Sunt îndrăgostit de Pisică, recunosc.

Publicat: 28 Oct. 2021, 23:25 Vedete
Pe aceeași temă