Este oficial! Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite! Nume celebre stau la masa juriului

Publicat: 06 dec. 2023, 15:12 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite. Momentul mult dorit a sosit și așteptarea fanilor emisiunii Chefi la cuțite a luat sfârșit. Antena 1 a postat un scurt promo în care prezintă noii chefi din bucătăria cooking show-ului.

Antena 1 și Mona Segall s-au mișcat destul de repede! După scandalul cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite nu a stat cu mâinile în sân. Decisă să facă sezonul cu numărul 13 cu orice preț, a început marea căutare pentru a înlocui pe cei trei jurați.

Cine sunt cei 4 chefi din noul sezon Chefi la cuțite

Ei bine, se pare că i-a ieșit! Și nu i-a înlocuit pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu cu trei jurați, ci cu patru! Se pare că încearcă să resusciteze formatul cu orice chip și să mențină fanii emisiunii în fața micului ecran.

„Fii cu ochii-n patru!👨‍🍳 Vin noi chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY! 🔪”, este mesajul de pe pagina oficială Chefi la cuțite.

Cu toate acestea, cei care au urmărit show-ul culinar timp de 12 sezoane, nu sunt foarte încântați. Fanii au lăsat sute de comentarii și au încercat să își dea seama cine ar fi cei patru chefi. Chipurile lor apar blurate în promo.

„Dacă v-a dat prin cap cumva să aduceți chefi de genul Nicolai Tand, Blenche samd, atunci puteți să îi pregătiți coliva la emisiune. Atenție, nu am nimic cu ei, sunt super de bun simț și OK oamenii, dar pentru acel show sunt prea insipizi, nu au carismă, nu sunt mega energici, nu sunt amuzanți, nu au nici duritatea necesară samd. Intelegeți unde bat, efectiv nu se pot plia pe genul ăsta de scenariu. Chiar sunt mega curios să văd pe cine puneți în loc.

Dacă unul dintre ei va fi @chefjanni ❤️…am să mă uit ❤️Este timpul pentru cei tineri și talentați.

@chef_stefan_popescu unul dinte ei…parcă și @alexandru_comerzan.

Trebuie să mergeți mai departe, bravo! Din păcate, nu cred că va mai fi la fel. Sper doar să nu fie @chef_stefan_popescu. Este super îngâmfat”, au fost doar câteva dintre comentariile la postarea de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chefi la Cutite (@chefilacutite)

Adevăratul motiv pentru care Chefi la cuțite nu se mai face

Comunicatul de presă de la Antena 1 de zilele trecute a luat toți fanii emisiunii Chefi la cuțite prin surprindere. În el se arăta cum că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au dat demisia de la cârma cooking show-ului.

Vestea că cei trei chefi iubiți de români pleacă de la Antena 1 a făcut vâlvă în mediul online. În comunicatul de presă de la Intact Media scrie că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pleacă pe fondul oboselii. S-au vehiculat multe nume de chefi care ar veni în locul celor trei, însă nimic nu este concret până în momentul de față. Se crede chiar că emisiunea Chefi la cuțite nu se va mai face.

Adevăratul motiv pentru care Chefi la cuțite nu se mai face

Mai mult, acest lucru este întărit de spusele producătoarei, Mona Segall, care a dat un interviu în urmă cu ceva timp lui Mihai Morar la podcastul Fain & Simplu.

„De reușită au fost cei trei chefi, pentru că au chimia și competitivitatea care este necesară unui asemenea format. Și apoi, pe măsură ce s-a mărit numărul de sezoane, am încercat să aducem tot felul de artificii ca să nu plictisim. Și unul și cel mai important este în continuare castingul, pentru că… pe modelul Românii au Talent. Dacă fiecare concurent vine cu o altă poveste, cu o altă meserie, cu alt gen de mâncare, atunci lumea stă să vadă ce mai urmează. Și ce se mai poate întâmpla, și ce reacție or să mai aibă chefii, și ce poate să li se mai întâmple. Și atunci creează dependență”, a spus Mona Segall.

Mona Segall s-a dat de gol

Așadar, Mihai Morar și-a întrebat invitata în podcast dacă show-urile culinare, în general, au legătură cu mâncarea. Mona Segall a explicat că pentru unii dintre telespectatori reprezintă un aspect important. Totodată, a mărturisit că nu empatizează foarte mult cu telespectatorii care privesc show-ul doar pentru mâncare.

„Pentru unii spectatori contează foarte mult, pentru că sunt unii care se uită pentru asta și care gătesc. Dar nu pot să empatizez foarte tare cu ei pentru că eu nu gătesc, și nu știu și nu mă pricep nici acum. Și atunci, eu încerc să vin cu toate celelalte ingrediente care înseamnă un show de divertisment”, a mai spus Mona Segall, în podcastul Fain&Simplu, moderat de Mihai Morar.

Publicat: 06 dec. 2023, 15:12 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă