A fost la un pas sa moara inecat pe scena Britain’s Got Talent! Cascadoria pe care a incercat-o si aproape l-a ucis VIDEO

Publicat: 18 Apr. 2018, 15:34 Viral

Atentie, imaginile care urmeaza sunt destul de dure, nu incercati asa ceva acasa!

Era sa moara inecat pe scena Britain’s Got Talent! Matt Johnson le-a taiat respiratia la propriu juratilor de la Britain’s Got Talent! Ceea ce a incercat el a fost ceva extrem de periculos si a fost la un pas sa nu-i iasa.

A vrut sa demonstreze ca poate fi bagat intr-o cutie plina de apa, incatusat si cu un lacat deasupra cu care era prins capacul. Ceea ce urma sa se intample e simplu de banuit.

El urma sa intre, sa-si tina respiratia si sa scape de lacate, iar apoi sa iasa la suprafata. Doar ca lucrurile au fost putin mai complicate decat se astepta chiar si el.

Era sa moara inecat pe scena Britain’s Got Talent!

Pasul 1 era sa aiba mainile scoase in afara cutiei si cu niste catuse din care trebuia sa scape cu ajutorul unui instrument ascutit. Imediat dupa ce trecea de acest pas, urma sa intre cu mainile in apa, in cutie si sa caute pe fundul cutiei o cheie care sa se potriveasca lacatului care il tinea captiv.

Totul parea sa decurga normal pana cand toata lumea si-a dat seama ca dureaza putin mai mult decat era normal. Barbatul a stat sub apa mai bine de 1 minut si deja lumea era ingrijorata. Se vedea din gesturile lui ca lipsa de oxigen incepe sa-i afecteze capacitatea de coordonare.

Cauta in continuare metode sa evadeze. Cu adevarat socant a fost insa momentul cand deja barbatul era sub apa de mai bine de 2 minute si atunci juratii deja s-au ridicat in picioare, aproape cerand cuiva sa intervina.

Dupa 2 minute si cateva zeci de secunde, barbatul a reusit sa iasa intr-un final din lanturi si sa traga o gura de aer salavatoare. Imediat dupa a recunoscut si el ca a durat mult mai mult decat era anticipat. Din cauza emotiilor a pierdut secunde pretioase care erau cat pe ce sa-l coste intregul show.

Publicat: 18 Apr. 2018, 15:34 Viral
Pe aceeași temă