Emma de la ZU și-a descoperit o nouă pasiune. Oare care este noua preocupare a Radio Balerinei de la Radio ZU?

Publicat: 04 Nov. 2020, 15:43 Life

„Bună dimiiii!”. Așa ne salută în fiecare dimineață Emma de la ZU. De luni până vineri, de la 7 la 10, Emma este asistenta lui Buzdu și Morar în Morning ZU, dar oare ce face blonda în restul timpului?

„Fac bine, mulțumesc!”, ne spune Emma jovială, cum ne-a obișnuit. „Încerc să țin pasul cu sumedenia de task-uri pe care le am, fie că vorbim despre filmările pentru brandurile cu care am contract, fie că vorbim despre modul în care „trăiesc” în social media, sau despre noua pasiune pe care mi-am descoperit-o! Toate acestea mă bucură, însă, mă fac să mă simt binecuvântată!”.

Despre această nouă pasiune am decis să vorbim ceva mai aprofundat pentru că nu ne putem imagina cum a reușit Emma să treacă că de la radio la… fashion.

Cum așa…? Simplu.

De curând, Emma de la ZU a lansat, împreună cu brandul românesc Navitique, o colecție capsulă care se numește inspirat „Cameleon”.

Emma, de unde povestea aceasta cu fashionul. Acum… știam despre tine că ești o cântăreață apreciată, știam despre tine că ești această Radio Balerină plină de viață, dar și designer?

Da (râde). Povestea aceasta a pornit acum aproximativ 1 an când am descoperit-o pe Adina de la Navitique. Mi-am comandat câteva costume drăguțe de la ea. Am fost foarte încântată de modul în care și-a prezentat produsele și de entuziasmul ei pe care l-am asemuit cu entuziasmul pe care-l am eu pentru muzică, pentru radio, pentru dans. De aici, am rugat-o să-mi facă ceva ținute de scenă, ea a fost de acord, până când, la o cafea, am zis să facem colecție capsulă, care să fie în stilul nostru. Așa s-a născut colecția „Cameleon”, nume pe care Adina l-a ales pentru colecția noastră, considerând că poți purta aceste haine, așa cum consideri, după imaginația ta.
Colecția se bazează pe versatilitate, pe imaginația fiecărei femei, fie că este una calată pe sport sau pe un stil mai elegant, pe tocuri. Practic fiecare persoană care poartă o piesă vestimentară din colecția noastră dă viață ținutei ei.

 

 

View this post on Instagram

 

Tu me plais, he said . And I was falling 🦋 ––———–——————————————– @_nudi_shop @anamcucuta @sherbssss

A post shared by Emma Ștefan (@emmadelazu) on

Te-am tot urmărit pe social media și am observat că nu ai un stil vestimentar… să-i spunem… comun.

Întotdeauna am avut un stil vestimentar care nu a ținut neapărat cont de trenduri. Eu sunt un om care iubește libertatea de mișcare și care consideră că tu dai valoare hainelor și nu invers. Stilul meu este unul foarte personal pentru că nu aș putea să-l încadrez în vreun segment. Este un stil relaxat, îmi plac hainele simple, aleg combinații simple sau o duc în extrema cealaltă și aleg combinații care necesită un anume curaj să îl porți. Curajul acesta vine dintr-o siguranță de sine, iar asta necesită timp. Sunt îndrăzneață în ceea ce privește abordarea vestimentară, țin cont – fără să fiu egoistă – de ceea ce-mi place și ce cred eu că mă reprezintă și nu am neapărat niște limite. Oamenii știu că eu prefer ținutele sport, dar cu ceva trichi. De exemplu, oamenii care mă urmăresc pe visual radio  Radio ZU au văzut că port pantaloni sport combinați cu o bustieră care are o serie de aplicații cu paiete. În general, cam ăsta este stilul meu, sport glam, dacă vrei.

Nu pot să nu te întreb asta. Am văzut că aproape toate piesele pe care le porți au un ceva aparte. Îți aparține acel ceva aparte?

O, da…. Tot timpul eu trebuie să-mi pun amprenta personală pe ceea ce port. De fiecare dată când îmi cumpăr ceva din magazine nu există să nu-l modific puțin. De aceea, tot timpul am căutat să-mi fac haine undeva. Pornind de la celebra expresie românească: „mă duc să-mi fac hainele undeva, la croitor, la croitoreasă”, meserii care ar trebui să revină în atenția oamenilor.

Publicat: 04 Nov. 2020, 15:43 Life
Pe aceeași temă