Toată lumea i-a dat despărțiți, dar, surpriză! Emma de la ZU și Tavi Colen au ieșit ca „băieții” pe Calea Victoriei

Publicat: 27 Jun. 2020, 04:05 Vedete

Și… așa cum se plimbau ei pe Calea Victoriei, ei – paparazzi Ciao.ro – s-au „împiedicat” de interesantul cuplu Emma de la ZU și Tavi Colen.

Da… cei doi iubiți despre care se zvonea mai ieri că și-au spus „Adio”. Ea, frumoasă… Pătrățele la vedere, fibră ca la carte, bronz natural, cosițe blonde, cu atitudine de femeie puternică. El… tipologia aceea de bărbat tot timpul pregătit să plece la luptă. Masiv, nu prea „fibrat”, dar nu-i panică, important e că are „self-esteem”-ul (încredere în sine) la el. Un cuplu, așadar, interesant, așa cum spuneam la început.

Emma de la ZU și Tavi Colen, ca… „băieții” pe Calea Victoriei

Iată, o astfel de „ofertă” nu putea fi ratată de ai noștri colegi. Pe Emma și pe Tavi îi vezi rar împreună, în ziua de zi cu zi. Însoțiți de fiul lui Tavi, cei doi au luat-o la biclă pe Calea Victoriei. Un tablou de familie extrem de real și cumva susținut și de ce se întâmplă în realitate. Unde mai pui că artistul de 53 de ani a făcut și pe mecanicul pentru cei doi ai lui. Le-a reclat frumos bicicletele, le-a așezat pinioanele, le-a îndrepta ghidonul… totul pentru ca familia lui să fie safe. Bărbat adevărat, ce mai tura vura! 🙂

Emma de la ZU, mama pentru fiul lui Tavi Colen

Puțin știu că frumoasa blondină este mai mult decât iubita cu 20 de ani mai tânără a lui Tavi Colen. Emma de la ZU este femeia care a pus umărul, serios, la educația fiului de 14 ani al artistului, de exemplu. Teme, mese, plimbări, vacanțe, febre, sfaturi, povețe… de toate s-a ocupat tânăra Emma în ceea ce-l privește pe puștiul Mario. Cu drag și asumare, iar pentru asta este apreciată: „Mănuța asta de om, plină de energie mi-a arătat că există cineva iubit de toată lumea. Aș putea să spun multe lucruri despre „domnișoara veselie Emma”, să o laud, bla bla. O să mă rezum doar la îi mulțumi pentru tot și pentru că există în viața mea ca o minune!”.

Apreciat este și bărbatul familiei, căruia iubita lui de 33 de ani nu obosește să-i mai spună: „Nu mă pricep la cuvinte, mă încurc repede și mă pierd ușor. Plâng din orice, nu pot să dorm, sunt insuportabilă dimineața, am tot felul de frici și extrem de multe ambiții. Am visuri mari, sunt imprevizibilă și duc totul în extrem, doar așa… ca să mă joc. Însă, dacă cumva exista vreo roată a norocului în toată sceneta asta numită viață, eu simt că prin tine, am tras jackpotul.
Îți mulțumesc pentru că mă faci să vreau să fiu mai bună decât ieri, îți mulțumesc că mă lași să visez și mai presus de orice, îți mulțumesc pentru Prietenie. Să fii mereu fericit , Maurule!:)) Promit să lucrez și eu la asta. Te ubek”.

Și cu toate acestea, contextul ultimele luni, dădea apă la moară celor care îi vedeau pe cei doi despărțiți. Totul a pornit de la o declarație pe care a făcut-o Emma acum câteva luni. Ea spunea atunci: „DRAGOSTEA VINE, PLEACĂ. LUCRURILE ÎȚI SCAPĂ DE SUB CONTROL.”.

Noi sperăm să nu le scape din control prea curând…

Publicat: 27 Jun. 2020, 04:05 Vedete
Pe aceeași temă