Emilia Ghinescu, mândră de fiica ei. Cum s-a descurcat Erika la examenul de Bacalaureat

Publicat: 09 iul. 2024, 16:19 Autor: Denisa Iordache Vedete

Emilia Ghinescu, celebră cântăreață de muzică populară, a dezvăluit rezultatele fiicei sale, Erika, la examenul de Bacalaureat. Tânăra se pregătește acum pentru admiterea la Facultatea de Medicină și își dorește să devină medic estetician.

Emilia Ghinescu, faimoasa interpretă de muzică populară este mândră de fiica sa, Erika Turcu. Tânăra a trecut cu succes examenul de Bacalaureat în acest an și a obținut rezultate excelente. Mama sa a dezvăluit deja notele.

Emilia Ghinescu este mândră de fiica ei

Celebra artistă se poate considera o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes şi o familie pe care o iubeşte enorm. Recent, fiica ei i-a făcut o mare bucurie după ce a primit rezultatele examenului maturităţii. Vedeta s-a mândrit cu rezultatele Erikăi în mediul online. Pentru tânără nu a venit încă vacanţa şi asta pentru că se pregăteşte în continuare pentru admiterea la facultate.

„Felicitări, fetița mea de 10! Urmează admiterea… îți țin pumnii și sunt lângă tine!”, a fost mesajul pe care Emilia Ghinescu i l-a transmis fiicei ei.

Fiica Emiliei Ghinescu își dorește să devină medic estetician

După ce a reușit să treacă cu succes peste Bacalaureat, Erika nu se oprește aici. Tânăra se concentrează acum asupra următorului pas important din viața ei. Fiica Emiliei Ghinescu își dorește să devină medic estetician și va susține în curând examenul de admitere pentru Facultatea de Medicină.

„Cea mijlocie, Erika, învață pentru Facultatea de Medicină, anul acesta avem examen, este un examen destul de greu, destul de dificil, dar eu am încredere în ea pentru că este un copil extrem de cuminte și extrem de deștept și inteligent. Merge pe partea de estetică, însă vom vedea ce se va întâmpla în facultate, pentru că, de regulă, în facultate își cam schimbă opțiunile, iar cel mare are 26 de ani și merge pe partea de IT”a declarat Emilia Ghinescu pentru un post de televiziune, conform libertatea.ro

Sursă foto: social media

 

Publicat: 09 iul. 2024, 16:19 Autor: Denisa Iordache Vedete
Pe aceeași temă
×