Emilia Ghinescu a ajuns la 45 de kilograme. Cu ce dietă a slăbit: „Cu cât mănânci mai puțin, cu atât ai mânca…”

Publicat: 07 iul. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Emilia Ghinescu a dat dovadă de ambiție și a slăbit 13 kilograme după ce și-a schimbat regimul de viață și a ținut și dietă, iar acum a ajuns să cântărească 45 de kilograme, o greutate perfectă pentru înălțimea ei. Iată cum a reușit interpreta de muzică populară să topească kilogramele în plus și, în egală măsură, să aibă un trup tonifiat!

La 45 de ani, Emilia Ghinescu a ajuns la 45 de kilograme urmând propria dietă. Desigur, interpreta de muzică populară a făcut și foarte mult sport pentru a ajunge la trupul tonifiat și sculptat pe care îl afișează, cu mândrie, acum. Artista a mărturisit că toată viața ei a ținut dietă, însă abia acum a găsit echilibrul perfect, ajutată, evident, de fitness. Iată cum a reușit Emilia Ghinescu să ajungă la greutatea dorită și cum se menține!

Cu ce dietă a slăbit Emilia Ghinescu 13 kilograme

Poate nu pare un număr impresionant, însă pentru Emilia Ghinescu 13 kilograme au făcut diferența de la un trup cu mici imperfecțiuni la un trup perfect tonifiat, cu care se mândrește. De altfel, artista a dezvăluit că a ținut dietă de nenumărate ori de-a lungul vieții, însă până nu și-a făcut propria dietă nu a reușit să mențină rezultatele, chiar dacă slăbea. În plus, acum artista face și foarte multă sală.

„Eu așa mi-am găsit metoda prin care am putut să slăbesc. Eu am slăbit de la 58 de kilograme, inițial, cât am avut, la 50 de kilograme, după aceea de la 50 am scăzut la 48 și după aceea de la 48 la 45 de kilograme. La mine s-a întâmplat lucrul ăsta pentru că pe parcursul timpului, mâncând doar cantități foarte mici și destul de rar, stomacul s-a micșorat.

Este pe principiul operației bariatrice, adică, cu cât mănânci mai puțin cu atât ai mânca și mai puțin și se micșorează stomacul, pentru că nu mai simte nevoia să mănânce atât de mult’, a dezvăluit artista la Antena Stars.

Emilia Ghinescu: „Toată viața am ținut dietă

Artista a dezvăluit că, micșorând constant cantitățile de mâncare, i s-a micșorat și stomacul, iar acum nu mai poate mânca mult nici dacă vrea, la fel cum se întâmplă în cazul celor care fac operații de micșorare a stomacului. În plus, de regulă Emilia Ghinescu nu consumă pâine și nu mănâncă nici zahăr.

„Eu nu mai pot să mănânc acum, adică, dacă înainte mă săturam cu un meniu de la fast-food și mai mâncam și ceva dulce, acum mă satur cu un toast. Toată viața am ținut dietă, am fost într-o continuă dietă. Reușeam să slăbesc până la 56-54 de kilograme, uneori 52 și eram foarte mândră de mine. Pot spune că m-am înfometat, da! Este greutatea pe care mi-am dorit-o, pentru că eu sunt scundă’, a mai spus ea.

Pe de altă parte, partenerul artistei nu este la fel de încîntat de greutatea la care a ajuns iubita lui și, spune, ea, i-a sugerat să se mai îngrașe puțin.

„Partenerul meu spune că sunt foarte slabă. Se uită la mine și se minunează. Îmi zice că sunt extrem de slabă și îmi spune că vrea să mă mai îngraș, pentru că nu este normal să fiu așa la 45 de ani’, a completat artista.

foto: social media

Publicat: 07 iul. 2024, 09:00 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×