Elena Udrea petrece ca la 20 de ani! Cum s-a îmbrăcat și cu cine a dansat fostul politician

Publicat: 11 Feb. 2020, 08:34 Vedete

Elena Udrea se află în țară, după ce a stat închisă o perioadă într-o închisoare din Costa Rica.

Fostul politician Elena Udrea s-a distrat weekendul trecut și a dansat pe melodii celebre, chiar ale cântărețului Adrian Minune. Fosta blondă de la Cotroceni a fost sufletul petrecerii într-un restaurant celebru din Capitală și a petrecut ca la 20 de ani, scrie Cancan.

Imaginile sunt demențiale: Elena Udrea, îmbrăcată într-o rochie sclipicioasă, neagră, scurtă și decoltată, fredonează versurile celebre ale melodiilor “Jumătate tu, jumătate eu” sau “E noapte și e târziu”. Petrecerea cu un aer ușor nostalgic i-a priit Elenei Udrea, căci s-a distrat foarte tare alături de invitați și Adrian Alexandrov.

Cum a început relația Elenei Udrea cu Adrian Alexandrov

Povestea lor de dragoste a început într-un mod destul de adolescentin, după ce s-au cunoscut la sala de fitness: „Am avut foarte mult curaj atunci cand m-am dus sa vorbesc cu ea. Noi ne-am salutat de cateva ori in sala de fitness pe care o frecventam amandoi. Apoi ne-am intalnit la un restaurant unde ea era cu un domn, ne-am vazut prin geam si eu i-am facut semn sa vina sa vorbim, ea mi-a zis sa vin eu la masa ei. Eu am sesizat ca ea a observat ca eu mai veneam la sala la momentul respectiv si am zis ca „ups” e ceva la mijloc. I-am zis daca pot sa-i las cartea mea de vizita si mi-a zis ca da. Cand am bagat mana in buzunar nu aveam nicio carte de vizita si cred ca a fost singurul moment din viata mea cand nu am avut. M-am inrosit tot la fata si m-am panicat”.

Publicat: 11 Feb. 2020, 08:34 Vedete
Pe aceeași temă