Elena Udrea a pornit într-o misiune periculoasă după ce a poftit la pâine caldă! Fosta blondă supremă a încercat să intre fără mască într-o brutărie

Publicat: 05 ian. 2021, 19:19 Autor: ileana.ghinea Vedete

Paparazzi CIAO.RO au surprins-o pe Elena Udrea în timp ce încerca să-și cumpere niște pâine proaspătă de la brutărie. Pe cât de banală părea această misiune, pe atât de ”periculoasă” a devenit, după ce și-a dat seama că și-a uitat masca în mașină.  

Cu gândurile probabil hai-hui, Elena Udrea a omis să-și pună masca atunci când a ieșit din mașină și a încercat să intre într-o brutărie. S-a întâmplat recent, iar paparazzi au surprins-o în pragul magazinului, cu zâmbetul pe buze, în timp ce ”negocia” cu vânzătoarele.

Amabile, angajatele brutăriei au servit-o pe Elena Udrea chiar la ușă. Cum a intrat în posesia „merindelor”, doamna fost demnitar a purces la a consuma din ele cu poftă și, după cum se vede.. a fost pofta mare!

Altfel… în afara acestui tablou, putem să spunem că Elena Udrea a rămas aceeași divă de altădată. Părul perfect aranjat, vibe-ul proaspăt, ținuta perfect construită din piese vestimentare în culori complementare, potrivite sezonului rece. Geantă de câteva mii de euro se asortează perfect cu silueta Elenei Udrea, despre care se poate spune că este aproape perfectă.

Ne amintim că după o perioadă nu foarte fericită din punct de vedere legal, Elena Udrea a reușită să-și găsească liniștea, în România, alături de persoanele dragi ei.
Această stare de foarte bine este transmisă perfect și de cea mai recentă postare pe care a făcut-o Elena Udrea pe contul de Facebook: „Vă urez să fiți sănătoși în noul an! Să vă ocolească tot răul și să vă bucurați de viață, de familie, de prieteni! Să lăsați lui 2020 tot ce nu v-a plăcut și, să fiți și să aveti și să trăiți, tot ce vă doriți, în 2021! La mulți ani, cu bine!?❤️!”.

Elena Udrea: „Gândirea pozitivă e esențială!”

Aceasta este o concluzie la care a ajuns Elena Udrea după perioada dificilă prin care a trecut. „În ultimele luni nu am mai simțit presiune din partea oamenilor. Acolo, la Corbeanca, nu simțim asta. Vin rar în oraș pentru că durează mult să ajung în București, de acolo. Am stat retrasă și nu am mai avut ocazia să simt presiunea din partea altora. Am avut o perioadă de un an și jumătate în care am stat destul de izolată și destul de singură, cu două trei persoane. Am avut o trecere până am ajuns să stau așa izolată, la Corbeanca. Am momente când ies în cămașă de noapte în curte, cu copilul. Se întâmplă lucruri frumoase. Gândirea pozitivă e esențială. Fără gândire pozitivă, eu nu eram astăzi aici, în emisiune. Două luni și trei săptămâni mi-am imaginat în fiecare zi că sunt cu copilul meu, de Crăciun. Când începi să te îndoiești de lucururile pe care le vrei, ele ori nu vin, ori vin mai târziu. Eu am crezut două luni și trei săptămâni că voi fi cu copilul meu. Și am fost, chiar dacă nu a fost brad. Va fi anul acesta. Avem atâtea exemple, suntem setați să gândim negativ, să punem răul înainte. Oamenii sunt negativi, lipsiți de încredere. Mă străduiesc să gândesc pozitiv de ceva timp și, în mare parte, reușesc”, declara Elena Udrea la Teo Show, acum un an.

Publicat: 05 ian. 2021, 19:19 Autor: ileana.ghinea Vedete
Tags:
Pe aceeași temă