Elena Lasconi n-a știut că fiica ei e bisexuală. Cum a aflat, de fapt: ”Noi am vorbit despre relații cu bărbați”

Publicat: 24 ian. 2024, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete

Elena Lasconi a fost invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Oana, după scandalul de proporții în care au fost implicate.

Elena Lasconi a declarat în emisiunea „Insider Politic”, de la Prima TV, că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradițională din 2018. „Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns Elena Lasconi. Imediat după, fiica ei a criticat-o dur pe cea care i-a dat viață. A acuzat-o de homofobie și a mărturisit că nu o va mai susține în plan profesional.

Oana Lasconi, susținătoare a comunității LGBTQ, a transmis un mesaj halucinant pe rețelele de socializare, iar mama ei a fost de-a dreptul șocată. În urma scandalului care s-a mediatizat rapid, preşedintele USR Cătălin Drulă a anunţat că a avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-a cerut retragerea din campania pentru europarlamentare.

Primărița din Câmpulung Muscel a mărturisit, recent, că nu știa ce orientare sexuală are fiica sa până în momentul în care Oana a vorbit pe Instagram despre acest lucru. Cele două au discutat mereu doar despre relațiile pe care Oana le avea cu bărbații. I-a fost extrem de dificil să treacă prin această perioadă, dar în momentul de față ea și fiica ei au o relație bună.

„Nu știam… nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta, după o viață în care muncești de-ți sar capacele. Este îngrozitor. Nu am știut, nu am urmărit-o pe Instagram. Eu vorbesc cu ea, de cele mai multe ori am vorbit despre relații cu bărbați. Mai mult de atât nu vreau să vorbesc despre Oana. Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice. Va rămâne copilul meu. Nu vreau să mai scot lucruri la suprafață pentru că voi redeschide telenovela și nu are niciun sens pentru mine. E un subiect închis. Fata mea este fata mea și va rămâne fata mea, așa cum e ea.

Bineînțeles că treci prin toate stările, prim dată te cerți, după aia te împaci, încerci să găsești un dialog să vezi care e treaba, unde era problema, să își dai răspunsuri la cât mai multe întrebări. Nu aș vrea să vorbesc mai multe despre relația mea cu Oana, dar suntem ok. Sunt ok cu ea, suntem mamă și fiică, poate că cei ce se uită la televizor au rețeta părinților perfecți sau a copiilor perfecți, a relațiilor perfecte, a politicianului perfect. Ei, iată că eu sunt vulnerabilă, vulnerabilitatea înseamnă iubire, înseamnă empatie, înseamnă iertare, înseamnă foarte multe, înseamnă curaj, înseamnă să-ți asumi lucruri, asta cred eu”, a spus Elena Lasconi.

Oana Lasconi: ”Sunt o bisexuală mândră”

Se știa că este susținătoare a comunității LGBTQ+, dar până acum tânăra nu a făcut referiri directe la orientarea ei sexuală. Acum însă a mărturisit, fără ezitare, că este bisexuală. Oana Lasconi, care nu pare să aibă o activitate intensă pe contul de Instagram, a postat un mesaj la început de an 2024: „Sunt o bisexuală mândră”, spune ea în mesajul scris în limba engleză.

„Începând de azi nu mai sunt un aliat LGBTQ+ aici pe Instagram. Sunt o bisexuală mândră, care a iubit mulți bărbați minunați, multe femei minunate și multe persoane non-binare minunate. Aș zice pansexuală, dar nu-mi place steagul atât de mult. Putem să alegem”, a scris Oana Lasconi pe Instagram.

Pansexualitatea reprezintă atracția față de persoane de toate felurile, indiferent de gen, naționalitate, condiție socială sau religie, orientare sexuală. De asemenea, Oana și-a modificat și descrierea contului pe care îl are pe Instagram. Nu mai apare „aliat LGBTQ+”, cum era până de curând, ci se descrie ca fiind „regină bi mândră, o eco-socialistă, o mamă de plante, veterană în gaming și o muziciană și scriitoare aspirantă.

SURSA FOTO: Social Media

Publicat: 24 ian. 2024, 10:00 Autor: Alina Nistor Vedete
Absolventă a Facultății de Filozofie și Știinte Politice, Master în Marketing politic și Comunicare. Redactor și reporter la Antena Stars,…...
Pe aceeași temă