Elena Ionescu ex-Mandinga a nascut! Cum se simt artista si fiul ei

Publicat: 03 Aug. 2018, 15:05 News 3

Vesti bune pentru cuplul de soti care isi doreau sa devina parinti!

Elena Ionescu ex-Mandinga a nascut un baietel perfect sanatos. La primele ore ale zilei de vineri, 3 august, artista a mers la o clinica privata din Romania. Din nefericire, Elena nu a mai putut naste natural, asa cum isi dorea.

„O să nasc prin cezariană, nu pot naște natural pentru că am făcut o operație la ochi și doctorul mi-a zis că nu îmi recomandă și că este pe propria mea răspundere. Îți dai seama că ai tot felul de temeri, pentru că este totuși o operație.

Ideea e că trebuie să îmi revin foarte repede, pentru că la o săptămână și jumătate după ce nasc am spectacole. Mă sperie cel mai tare lipsa somnului, pentru că un nou născut trebuie hrănit din 3 în 3 ore”, a declarat recent Elena Ionescu, care a ales să își numească băiețelul, Răzvan.

Elena Ionescu ex-Mandinga a nascut si fiul ei e bine

Din cauza unor probleme de sanatate pe care le are, Elena Ionescu ex-Mandinga a facut cezariana. Vedeta se simte bine, iar sotul ei a oferit deja primele declaratii despre cei doi.

„Acum o oră (n.r. a născut), mai exact. Elena e ok, e la terapie intensivă. Am fost, am vorbit cu ea, a spus că vrea să plece acasă. Ăla mic e ok și el. L-am văzut, ășa, în treacă. Prima oară m-am uitat, n-am știut dacă-i al meu, dacă nu-i al meu. Mă întrebau pe urmă câte kile are, ce înălțime.

Mi-a zis doamna asistentă 2,900. N-am mai auzit nimic, am rămas acolo, a început să și plângă. Urmează, acum, când se duce acasă. Toată ziua va sta la terapie intensivă. Îl cheamă Răzvan și ne gândim mai departe. S-ar putea Răzvan Andrei, dar ne mai gândim”, a spus Dragoș Răzvan Stanciu, soțul Elenei Ionescu, în pentru Antena Stars.

Publicat: 03 Aug. 2018, 15:05 News 3
Pe aceeași temă