Elena Gheorghe a purtat bijuterii cât valoarea unui apartament la concert + Cum și-a sărbătorit mama pe scenă

Publicat: 23 mai 2023, 13:28 Autor: Camelia Vedete

Elena Gheorghe a demonstrat încă o dată de ce este considerată una dintre cele mai bune voci ale României. Concertul de la Sala Palatului a fost un real succes, iar muzica machidonească a adunat încă o dată la un loc, în număr mare, iubitorii acestui gen muzical.

Ca în fiecare an, Elena alături de soțul ei, Cornel Ene și-au pus amprenta în fiecare detaliu, de la organizare, muzică, grafică, costumații, la povestea întregului show.

Elena Gheorghe, probleme de sănătate înainte de concert

“Mulți ar spune că artistul trebuie sa fie concentrat pe prestația artistică de pe scenă, dar eu nu am putut sta departe de tot ce a însemnat întregul show, pentru că îmi place să mă implic, să cunosc fiecare detaliu în parte pentru ca povestea să capete autenticitate.Trebuie să recunosc și să dau din casă că au fost 3 luni pline de muncă, în care am avut momente grele.

Am fost la un pas să nu pot face acest show din cauza unor probleme de sănătate. Cornel a fost din nou eroul meu, m-a încurajat, m-a înțeles și m-a ajutat să ducem la bun sfârșit acest proiect de suflet. Aplauzele, fericirea de pe chipul oamenilor din sală, sentimentul că ei au venit acolo pentru tine și le-am oferit o bucurie atât de mare, șterge orice moment tensionat, iar lacrimile survenite de la oboseală și neputința pe care am trăit-o la începutul anului, s-au transformat în lacrimi de fericire care hrănesc sufletului unui artist”, a declarat Elena Gheorghe!

Concertul de anul acesta a fost al treilea pentru Elena, dar cu siguranță cel mai reușit, a adunat oameni din toate colțurile lumii. “După terminarea show-ului au venit la mine persoane care mi-au spus că au venit special pentru concert din Los Angeles, Anglia, Spania, Germania, Italia, Chișinău. Este incredibil cum muzica adună oamenii la un loc și ce satisfacție îți dau cei care nu cunosc oboseala, drumul lung, faptul că suntem pe continente diferite, pentru că avem un sentiment comun care ne unește: iubirea pentru muzică.”

Artista a purtat bijuterii cât valoarea unui apartament!

Pe scenă artista Elena a purtat bijuterii spectaculoase, în valoare de 130.000 de euro. “Probabil sunt cele mai scumpe bijuterii pe care le-am purtat vreodată.”

Elena Gheorghe și-a sărbătorit mama pe scenă!

O altă surpriză pentru prima dată alături de Elena la Sala Palatului a fost mama ei, interpreta de muzică populară Marioara Man Gheorghe, care pe data de 22 mai a împlinit 62 de ani.

“A fost cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc, să cânt alături de fata mea în fața a peste 4000 de oameni”, a spus Marioara Man Gheorghe)

Un cor de 4000 de oameni i-au cântat artistei “La mulți ani”

Concertul a avut loc chiar de ziua numelui artistei, Sfinții Constantin și Elena iar acest detaliu important nu a fost trecut cu vederea de cei peste 4000 de oameni prezenți la concert care s-au ridicat în picioare și i-au cântat artistei “La mulți ani”.

“A fost magic! Când am stabilit data concertului și am aflat că ziua de 21 mai ar fi disponibilă, am închis ochii, și am spus: e tot ce-și poate dori un artist, sa aibă propriul show și să cânte în fața unei săli arhipline. Am deschis ochii în ziua concertului și visul mi-a fost îndeplinit. De fapt, totul a fost peste așteptările mele. Le mulțumesc încă o dată, celor care au foat prezenți și iubesc muzica mea. Cadoul lor pentru mine a fost prezența lor acolo, și aplauzele care mi-au bucurat sufletul”.

Publicat: 23 mai 2023, 13:28 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×