Elena Gheorghe a povestit de unde pornesc discuțiile aprinse dintre ea și soțul ei: “Câteodată ies scântei”

Publicat: 15 ian. 2023, 11:30 Autor: Camelia Vedete

Elena Gheorghe a vorbit despre relația cu soțul ei, Cornel Ene, și a mărturisit că planul profesional este sursa celor mai multe dispute din căsnicia ei.

Elena Gheorghe și soțul ei sunt împreună de 18 ani și au doi copii, pe Nicholas și pe Amelie. Care le aduc în fiecare zi bucuria pe chip și multe motive să fie mândri.

Frumoasa artistă și partenerul ei de viață au o relație frumoasă și armonioasă. Solista recunoaște însă că există discuții în contradictoriu și mici certuri în căsnicia ei. Cântăreața a povestit, de curând, în exclusivitate pentru CIAO.RO, care este sursa conversațiilor aprinse.

Elena mărturisește că atât ea, cât și Cornel, sunt extrem de pătimași când își susțin punctele de vedere. Mai ales când tema discuției este de ordin profesional.

Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem fervent ideile și câteodată ies scântei”, a spus vedeta.

Cum trec Elena Gheorghe și soțul ei peste disensiunile din viața de zi cu zi

Cu răbdare și tact, cuplul a găsit, însă, calea care duce, din nou, la o stare de spirit plăcută și la mult râvnita liniște. Comunicarea a fost întotdeauna unul dintre stâlpii de rezistență ai mariajului îndrăgitei soliste, după cum ne-a povestit chiar ea.

Eu și Cornel am stabilit să nu ducem aceste conversații acasă, așa că le lăsăm “la ușă” și, ulterior, lămurim toate problemele și luăm împreună cele mai bune decizii. Comunicăm foarte bine, iar când unul dintre noi este nervos, celălalt îl lasă să se calmeze, apoi vorbim pe îndelete”, a declarat Elena Gheorghe pentru CIAO.RO

Elena Gheorghe a avut un mare concert la Sala Palatului

Elena a trecut prin emoții. Solista a avut spectacol “Armâna mea”, eveniment care a avut loc pe 24 mai 2022, la Sala Palatului.

Am emoții, dar sunt constructive. Mai avem puțin până la spectacolul de la Sala Palatului și abia aștept să văd oamenii dansând și cântând odată cu mine. În anumite perioade ale pandemiei, când nu am mai putut să susținem concerte, am simțit un dor apăsător de scenă.

Și mi-a lipsit, în special, întâlnirea cu publicul, căldura pe care mi-o transmit oamenii când cânt pentru ei. “Armâna mea” este un spectacol complex, pe care l-am pregătit alături de colaboratorii mei, cu tot sufletul, și sunt convinsă ca o să iasă așa cum ne-am dorit”, spunea frumoasa Elena în 2022.

Publicat: 15 ian. 2023, 11:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă