Elena Gheorghe, avertisment pentru părinți după ce fetița ei a ajuns la spital: „A debutat cu ușoară febră, durere de cap, nas înfundat”

Publicat: 27 mart. 2023, 12:03 Autor: Camelia Vedete

 Elena Gheorghe a transmis un mesaj către toți părinții care o urmăresc în mediul online, să fie grijulii în această perioadă cu cei mici din cauza numeroaselor virusuri care fac ravagii, mai ales în rândul copiilor care frecventează colectivitățile.

Cântăreața a oferit detalii despre problemele cu care s-a confruntat de curând familia ei, după ce fetița ei a ajuns internată la spital. Totul, din cauza unei viroze, dar care a necesitat spitalizare și atenție sporită din partea medicilor.

Elena Gheorghe, avertisment pentru părinți după ce fetița ei a ajuns la spital

Se pare că fetița artistei a ajuns la spital din cauza unei viroze puternice.

Mulțumim din suflet pentru toate mesajele și toată grija pe care ne-o purtați. Mâine, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca acasă. Aveți mare grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc, care dau bătăi de cap tuturor inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat. A doua zi a consultat-o medicalul care ne-a prescris antibiotic”, a mărturisit Elena Gheorghe pe Instagram, conform demamici.ro.

Elena Gheorghe a povestit de unde pornesc discuțiile aprinse dintre ea și soțul ei

Elena Gheorghe a vorbit despre relația cu soțul ei, Cornel Ene, și a mărturisit că planul profesional este sursa celor mai multe dispute din căsnicia ei.

Elena Gheorghe și soțul ei sunt împreună de 18 ani și au doi copii, pe Nicholas și pe Amelie. Care le aduc în fiecare zi bucuria pe chip și multe motive să fie mândri.

Frumoasa artistă și partenerul ei de viață au o relație frumoasă și armonioasă. Solista recunoaște însă că există discuții în contradictoriu și mici certuri în căsnicia ei. Cântăreața a povestit, de curând, în exclusivitate pentru CIAO.RO, care este sursa conversațiilor aprinse.

Elena Gheorghe mărturisește că atât ea, cât și Cornel, sunt extrem de pătimași când își susțin punctele de vedere. Mai ales când tema discuției este de ordin profesional.

Discuțiile noastre aprinse se iscă pe teme profesionale. Amândoi ne susținem fervent ideile și câteodată ies scântei”, a spus vedeta. Citește tot articolul aici.

Publicat: 27 mart. 2023, 12:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă