Ela Crăciun şi-a anulat în ultimul moment vacanţa în Sri Lanka!

Publicat: 08 feb. 2022, 16:29 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete

Ela Crăciun şi-a anulat în ultimul moment vacanţa în Sri Lanka!

Ela Crăciun şi-a anulat în ultimul moment vacanţa în Sri Lanka! Cadrele de poveste cu Ela Crăciun într-un decor exotic rămân acum doar o amintire a vacanţelor trecute.

De ce şi-a anulat Ela Crăciun vacanţa?

După ce prezentatoarea tv îşi planificase până la cel mai mic detaliu o superbă vacanţă în Sri Lanka, cu doar o zi înainte de plecare, planurile ei au fost date peste cap de primirea unui rezultat pozitiv, pentru unul dintre testele Covid făcute pentru deplasare.

,,După ce eram gata cu toate bagajele, pregătită de plecare, am fost sunată de la clinica la care ne-am făcut testele pentru a fi informaţi că unul dintre noi este pozitiv. Totul fusese gândit pentru o vacanţă de patru persoane, aşa că am ales să nu plecăm nici noi. Deşi puteam pleca doar eu cu soţul meu, m-am gândit că vor mai fi ocazii. Trebuia să mergem în Sri Lanka, opt zile şi făcusem un itinerariu superb. Apoi copiii au aflat şi au început să plângă. Am fost atât de tristă, încât nici nu am mai vrut să îmi desfac bagajele. Din fericire am avut bilete rambursabile şi asigurare de călătorie. Îmi pare rău că era vorba despre o vacanţă în care puteam petrece timp de calitate alături de soţul meu.”, a declarat Ela Crăciun despre anularea vacanţei sale în ultimul moment.

Chiar dacă aceasta nu era prima călătorie de anul acesta pentru Ela Crăciun, care de curând s-a întors dintr-o vacanţă în Egipt, o destinaţie vizitată pentru a doua oară, prezentatoarea emisiunii,,Numai de bine” de la Antena 3 nu renunţă la marea sa pasiune. Astfel, Ela Crăciun şi-a propus ca printre viitoarele sale destinaţii de vacanţă să se numere Cuba şi Olanda.

 

Publicat: 08 feb. 2022, 16:29 Autor: Grigoriev Gabriela Vedete
Gabriela Grigoriev este reporter special pe zona de Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN. A…...
Pe aceeași temă